Play ponuda

Strijelac si u horoskopu? Znači da si jako pametna, imaš super smisao za humor, a oni koji te znaju su pravi sretnici

Image
Foto: Thinsktock

Britki su na jeziku i uvijek će vam iskreno reći što misle o vama

23.11.2017.
11:00
Thinsktock
Play ponuda

Ako u društvu imate vječitog optimistu koji se voli zabavljati, putovati i tebe nagovara na isto, vjerojatno je Strijelac u horoskopu. Ovi znakovi, čija vladavina započinje 23.11. i završava 21.12., jako često su spontani, nikada ne odustaju, ali svoju snagu ne rasipavaju na sitnice. Evo koje su njihove najpozitivnije osobine:

1. Optimizam

Nema većeg optimista od Strijelca, a ovu osobinu lako prenosi i na druge. Uz njih jednostavno moraš vidjeti ljepšu stranu života.

2. Avanturizam

shimmer fallback
shimmer fallback

Sloboda je esencija Strijelca i cijelog života je u potrazi za njom. Obožavaju putovati pa čak i sami, ali rado će posjetiti nove zemlje, mjesta, probati novu hranu i s nekim u društvu.

3. Inteligencija

Načitani su, vrlo inteligenti i vole raspravljati. S njima je uvijek ugodno pričati o bilo čemu jer ne izbjegavaju 'tabu' teme i znaju saslušati sugovornika.

4. Uvijek u pokretu

Ne, Strijelac neće sjediti na jednom mjestu jer tako propušta sve nove i zabavne stvari. Možda ga je nekada teško pratiti, ali priuštit će ti avanturu života.

5. Pristupačnost

Lako sklapaju prijateljstva i većinom su topli, srdačni i otvoreni. Obožavaju velika društva gdje mogu pokazati koliko puno znaju i vole razmjenjivati mišljenja s drugima.

6. Humor

shimmer fallback
shimmer fallback

Kako su bezbrižni i veseli, imaju odličan smisao za humor. Vole sarkazam, ali umjereno te će i neki veliki problem pokušati prikazati humorističnim. Uvijek će te pokušati nasmijati što je više moguće ;)

7. Plemenitost

Možda nekada djeluju hladno, ali zapravo su plemeniti i velikodušni prijatelji i partneri. Pomoći će svakome kome je pomoć potrebna i neće odmah tražiti protuuslugu.

8. Direktni

Ako će ti netko reći istinu u lice, onda je to Strijelac. Iskreni su i direktni što je za današnje vrijeme, kada svi nose maske, zbilja vrijedna osobina.

9. Ambicioznost

shimmer fallback
shimmer fallback

Stvoreni su za ulogu vođe jer jako dobro znaju osmisliti plan i detalje akcije. Iako znaju biti malo nedosljedni, slijede svoje srce i rade po svom, koliko se god to drugima ne sviđa.

10. Entuzijazam

Čak i u starijim godinama održavaju mladenački duh i bezbrižnost, što im se lako može vidjeti na licu. Razlog tome leži što obožavaju spontanost i vrlo su energični.

Prati ih sreća

Strijelac je u zodijaku prikazan kao Kentaur - pola konj, pola čovjek, što ukazuje na njegovu dualnu prirodu. 'Konjski dio' Kentaura simbolizira sve hirove, porive i 'zemaljske' strasti koje Stirjelac želi zadovoljiti, dok odapiranjanje strijele prema nebu ukazuje na duhovni rast i osvještavanje višeg ja kada ova osoba otvori svoje vidike i spozna da smo svi povezani. Zbog utjecaja Jupitera, ove ljude prati sreća i kroz život većinom idu bezbrižni i veseli.

Kako zavesti Strijelca ili Strijelkinju?

Ove simpatične vjetropire nije lako zavesti, ali vole preuzimanje inicijative pa je dovoljno da pokažeš interes. Obožavaju pričati o dubokim temama, ali i onim popularnim, zabavnim i jako cijene inteligentnog sugovornika. Mogu pričati doslovno o svemu, za njih nema tabu tema i vole zavoditi. Iako vole u isto vrijeme flertovati s nekoliko osoba, ne trpe ljubomorne ispade i emocionalne ucjene. Ako pokažeš da te to nimalo ne smeta, u njemu ćeš pobuditi interes i htjet će saznati kakva je cura krije iza toga.

Play ponuda
Play ponuda