SUMNJATE DA IMATE POSLA SA PSIHOPATOM? / Jednostavan test koji ih otkriva postao hit na internetu, usudite li se analizirati svoje bližnje?

Korisnica TikToka pozvala je gledatelje da razmisle o imaginarnom scenariju i onome što su vidjeli na kraju

4.3.2021.
14:49
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Ako ste se nekad zapitali ima li netko od vaših bližnjih psihopatske tendencije, možete to saznati pomoći ovog testa koji je postao viralan na TikToku.

Korisnica @Sophia.Boi podijelila je video u kojem je odmah na početku naglasila da nije psihijatrica niti psihologinja te da ovaj test nije mjerodavan za davanje dijagnoze pa se nitko ne bi trebao zanositi zbog rezultata.

Od gledatelja je tražila da zatvore oči i zamisle da šetaju kroz jezivu šumu dok im srce lupa i čuju razne zvukove oko sebe. "Najednom osjetite disanje iza sebe i okrećete se u strahu da biste saznali o čemu se radi", rekla je u videu i ponudila moguće odgovore - divlja životinja, blijeda osoba suprotnog spola, sjena, pas, ogromni kukac ili ništa.

Ekipa u komentarima je ponudila svoje odgovore, u kojima su spominjali sve od zastrašujućih figura do klauna, no trebali biste biti zabrinuti samo ako ste vidjeli psa.

"Ovdje piše da ljudi koji posjeduju psihopatske tendencije najčešće kažu da vide psa. Psiholozi ne znaju zašto, ali ovo je jedan od razloga. Takav odgovor može biti pokazatelj maskiranja jer psi ne predstavljaju prijetnju. Na taj način psihopati pokušavaju manipulirati osobom koja provodi intervju, odnosno vide intervju kao pasivni objekt kojim se može manipulirati", objasnila je Sophia u idućem videu.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali