Play ponuda

SKANDALOZNE SLIKE ŠIRE SE FACEBOOKOM: / 'Nevjerojatno što se prodaje za djecu među igračkama u dućanu u Sinju...'

Image
Foto: Facebook

Iskreno se nadamo da je posrijedi bila zabuna prilikom stavljanja artikala na police, ali ovo se svejedno nije smjelo dogoditi

1.12.2020.
23:08
Facebook
Play ponuda

Županijski vijećnik i povjerenik Mosta za Splitsko-dalmatinsku županiju Denis Bobeta neugodno se iznenadio kada je vidio što se prodaje na dječjem odjelu jednoga dućana.

"Nevjerojatno što se prodaje za djecu među igračkama u kineskom dućanu u Sinju. I to je sve, zamislite, namijenjeno djeci. Sad se pitam jesam li ja toliko zaostao kad mi je bilo neugodno što sam to uopće uočio na polici", napisao je Bobeta na Facebooku.

Nadajmo se da je neka zabuna

Među igračkama za djecu nalaze se i one za odrasle. Tako na ovim policama možete pronaći čepove za kadu s privjeskom u obliku penisa, kao i penis-igračke koje se pokušava pogoditi pridruženim obručima.

Image
DJEVOJČICA (8) IMA SAMO JEDNU ŽELJU OD DJEDA BOŽIĆNJAKA: /

Ne, nisu nikakvi skupocjeni pokloni, već nešto što će vas ganuti

Image
DJEVOJČICA (8) IMA SAMO JEDNU ŽELJU OD DJEDA BOŽIĆNJAKA: /

Ne, nisu nikakvi skupocjeni pokloni, već nešto što će vas ganuti

Pratitelji Denisa Bobete nisu sakrivali šok i nevjericu nakon viđenoga prizora te su zaključili da je ovo "prestrašno" i "bolest". "Netko tko sređuje police u dućanu ili naručuje robu očito ne zna razliku između igračaka za djecu i igračaka za odrasle", glasi jedan od komentara.

Neprimjerena lektira za 5. razred

"A šta reći?! Pogledajte što daju za lektiru djeci petog razreda osnovne škole u HDZ-ovu Solinu", nadovezao se jedan otac i podijelio ulomak iz knjige koji također drži neprimjerenim, a on glasi ovako:

"Jednom kad smo bili nasamo, ja sam je zamolio da mi pokaže ono - kako kod nje izgleda. Ona je rekla: 'Ne razumijem što hoćeš', a ja sam rekao: 'Pokaži mi kako izgleda ono kod tebe.' Ona je rekla: 'Što?', a ja sam rekao: 'Skini suknju na pola minute, da vidim kako izgledaš kad si gola, da vidim da li ti imaš one dlake.'"

Spomenuti županijski vijećnik i povjerenik Mosta za Splitsko-dalmatinsku županiju odgovorio je ovom tati iz Solina, očito i sam znajući o kojoj je knjizi riječ. "I to moja mala mora čitati, inače jedinica kao kuća", priznao je Bobeta.

Play ponuda
Play ponuda