JE LI DOBRO POSTUPIO? / Sin izbacio majku sa svog vjenčanja jer 'nije dovoljno dobra': Njegov otac sad prodaje kuću u kojoj je mladoženja besplatno živio

Image
Izvor: Shutterstock

Mladoženjini roditelji su ostali u šoku, a uznemireni otac sada planira prodati kuću u kojoj njegov sin besplatno živi

14.2.2023.
12:00
Shutterstock
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Mama i tata odlučili su da više neće dopustiti svom sinu da živi besplatno u njihovoj kući nakon što im je zabranio da dođu na njegovo vjenčanje zbog straha da bi se mogli osramotiti ispred obitelji njegove zaručnice, piše Mirror.

Za većinu obitelji vjenčanje je posebna prigoda koju treba proslaviti s onima koji im najviše znače. Ali roditelji jednog mladoženje neugodno su se iznenadili kada im je rekao da ne mogu doći na njegovo vjenčanje jer obitelj njegove zaručnice smatra da oni nisu dovoljno dobri da nazoče obredu.

Image
ŽIVI NA KRUZERU /

Baka (88) rasprodala svu imovinu i krenula u hrabru avanturu: 'Troškovi života su visoki, ali vrijedi ovih užitaka'

Image
ŽIVI NA KRUZERU /

Baka (88) rasprodala svu imovinu i krenula u hrabru avanturu: 'Troškovi života su visoki, ali vrijedi ovih užitaka'

Njegovi roditelji su ostali u šoku, a uznemireni otac sada planira prodati kuću u kojoj njegov sin besplatno živi. "Budući da nas ne želi u svom novom životu, mora otići", napisao je na Redditu te zatražio savjet.

U svojoj objavi otac je objasnio da su on i njegova supruga kupili drugu kuću u kojoj živi njihov sin kako bi bio što bliže koledžu i otkrio je da su mu financijski pomagali dok je studirao.

Ne žele ih na vjenčanju

Rekao je da plaćaju porez na nekretninu, plus sve naknade za održavanje, dok se njihov sin, koji ne plaća stanarinu, brine za režije. Ta se uhodana praksa nastavila čak i nakon što se u kuću uselila sinova zaručnica. No, problemi su se pojavili kada su zaljubljeni golupčići na roštilju okupili svoje obitelji da se upoznaju.

shimmer fallback
shimmer fallback

Otac je kazao da su na tom događaju bile njegova žena i kći, sin te njegova zaručnica i njena obitelj. No, mladoženjina majka i sestra samo nekoliko minuta po dolasku otišle su kući uznemirene jer im je rečeno da ih sin, njegova zaručnica i njena obitelj ne žele na vjenčanju.

"Prema onome što mi je rečeno 'mi nismo vrsta ljudi s kakvom se oni druže'. Bio sam bijesan, nazvao sam sina i pitao ga o čemu se radi. Rekao mi je da obitelj njegove zaručnice smatra da nismo dovoljno dobri i da ćemo ih osramotiti na obiteljskom vjenčanju i da zato nismo dobrodošli", napisao je otac.

'Imaju 30 dana da se odsele'

"Pustio sam da prođe tjedan dana da se smirim, a onda sam otišao u posjet sinu i otkrio da je s njima moja buduća rodbina. Čini se da su se svi uselili u kuću. Pitali su me zašto sam tu, a ja sam im rekao da sam, kako nismo pozvani na vjenčanje, došao razgovarati sa svojim sinom", ispričao je.

"Rekli su mi da napustim njihovu kuću. Toliko sam se ražestio da sam im rekao da imaju 30 dana da se odsele te da kažu mom sinu da prodajem kuću i da traži drugu u kojoj će živjeti sa svima njima. Rekao sam im još da iz ovih stopa idem kod trgovca nekretninama da oglasi kuću za prodaju", istaknuo je mladoženjin otac, a onda je upitao reditore je li u krivu što je tako postupio.

U komentarima se oglasilo tisuće ljudi, a mnogi su stali na stranu mladoženjinih roditelja.

"Tako treba! Ne postoje te isprike na svijetu koje će opravdati ono što vam je sin napravio. To je tako toksično. Nema razloga zašto bi ikome dopustio da izbaci njegovu obitelj", "Mogao bih razumjeti da mu možda niste pružali podršku ili da je bilo problema u vašem odnosu, ali na temelju onoga što sam pročitao zbunjuje me zašto bi on to uopće učinio", samo su neki od komentara.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču