Play ponuda

RODILA BEBU OD 6,5 KILOGRAMA I POSTALA HIT: / Morate vidjeti ovu snimku koja je pregledana već 29 milijuna puta!

Image

Gledatelji su se šalili da su liječnici držali bebu poput ogromne 'trofejne ribe'

9.4.2021.
8:51
Play ponuda

Majka koja je otkrila porođajnu težinu svog drugog sina šokirala je TikTokere.

Jedna korisnica pitala je druge da ispričaju svoje priče o rađanju velikih beba, a Shans definitivno nije razočarala. Naime, njen sin je težio oko šest i pol kilograma.

U videu koji je dosad pregledan gotovo 29 milijuna puta, žena je pokazala fotku svoga sina koja je nastala odmah nakon porođaja. Na njoj ga drže dva liječnika kao da se radi o trofejnoj ribi.

Image
POROĐAJ IZ MAKSIMALNE BLIZINE: /

Primalja snimila kako izgleda širenje kad beba krene van i postala megaviralna

Image
POROĐAJ IZ MAKSIMALNE BLIZINE: /

Primalja snimila kako izgleda širenje kad beba krene van i postala megaviralna

"Pričate o najvećoj bebi? Evo moje. U 38. tjednu rodila sam sina carskim rezom uz pomoć dva liječnika jer je težio šest i pol kilograma", objasnila je Shans u videu. Dječak je bio dug gotovo 60 centimetara.

"Tako je, rodila sam bebu koja je provela 11 dana u odjelu za intenzivnu njegu novorođenčadi, gdje je, očito, bio najveća beba. Tamo nisu imali pelene ili odjeću za njega. Morali su otići na pedijatriju po pelene veličine 3, a doveli su mi ga u odjeći za bebe između šest i devet mjeseci", objasnila je mama i nasmijala milijune.

Gledatelji su se u komentarima šalili kako je mališan odmah nakon poroda izgledao poput odraslog muškarca.

"Već ima kreditnu ocjenu", "Drže ga poput trofejnog brancina", "Odmah je mogao plaćati račune", "Beba se sama odvezla doma iz bolnice", "Idućeg dana je krenuo na faks", pisali su.

Play ponuda
Play ponuda