Play ponuda

PRIČA KOJA JE IZAZVALA BURU NA INTERNETU: / 'Ja sam muškarac, ali želim ostati trudan'

Image
Foto: Giphy

Muškarac je fasciniran vezom koja se formira između majke i djeteta u trudnoći

22.5.2020.
19:24
Giphy
Play ponuda

Kada je njegova supruga zatrudnjela, jedan muškarac shvatio je da i on želi biti u drugom stanju te doživjeti svu bol i radost koju doživljavaju žene.

U svom odvažnom priznanju na Redditu otkrio je koliko je na njega utjecala ženina trudnoća te da se osjeća da će kao muškarac propustiti neke predivne trenutke.

Image
UPROPASTILA JOJ VJENČANJE JEDNOM REČENICOM: /

Još bi joj i oprostila ono što je rekla, ali onda je odlučila otići korak dalje...

Image
UPROPASTILA JOJ VJENČANJE JEDNOM REČENICOM: /

Još bi joj i oprostila ono što je rekla, ali onda je odlučila otići korak dalje...

shimmer fallback
shimmer fallback

"Mislim da je trudnoća prekrasna. Znam da se u njoj ne događaju samo lijepe stvari. Bio sam uz suprugu svaki dan i pomagao joj s mučninama, bolovima i pri porodu. Znam da postoje rizici i komplikacije te da to nije nešto što svi žele iskusiti, ali ja bih zbilja to htio", priznao je muškarac.

Njegova je supruga uživala u trudnoći. Svaki bi dan razgovarali o bebi i koliko će im promijeniti živote, a njena je ruka bila 'zalijepljena' za trbuh, uvijek ga je gladila i pjevala pjesme bebi. "Veza koja se formira između majke i djeteta jednostavno je predivna", napisao je.

'Želim nešto što nikad neću moći dobiti'

Priznao je da mu teško pada što nikada neće moći ostvariti svoju želju i da nema izbora po tom pitanju.

"Znam da nije realistično, ali da je moguća transplantacija maternice, razmotrio bih ju. Prolazio bih kroz nevjerojatnu bol i trudio bih se da zatrudnim", napisao je.

Dodao je da je sretan kao heteroseksualni muškarac i da ne želi postati žena, već samo doživjeti trudnoću.

shimmer fallback
shimmer fallback

Ostali korisnici Reddita pohvalili su ga zbog iskrenosti i pokazali su mu podršku.

"Lijepo je vidjeti tipa koji se ne boji pokazati svoju žensku stranu i ljubav prema svojoj obitelji“, "Prije sam mislio da je frustrirajuće to što u ženama može nastati život, a u meni ne. Sada mi to više toliko ne smeta, ali mislim da bi mi trudnoća bila poput svetinje da sam se rodio kao žena", "Mnoge su žene uzbuđene što nose dijete pa ima smisla što muškarac želi doživjeti isti osjećaj", "Nadam se da ćeš jednog dana ostvariti svoje snove", samo su neki od komentara.

Play ponuda
Play ponuda