Play ponuda

Počinju Dani beba, djece i trudnica

shimmer fallback

Sajam Dani beba, djece i trudnica, najveći sajam te vrste u ovom dijelu Europe, uskoro će po šesti put po redu otvoriti svoja vrata.

27.5.2010.
12:26
Play ponuda

Roditelji, trudnice, djeca, bebe - svi su na ovaj sajam dobrodošli – jer ovo je sajam upravo za njih, skrojen po njihovim željama i potrebama.

Sajam se ove godine proširuje i na bogat program za djecu do 10 godina s čak pet igraonica u izložbenom paviljonu – tako da se slobodno može reći da ovaj sajam postaje i pravi mali „Raj igračaka i igara“. Djecu očekuju: Turbo limač, Fischer Price, Sunčica, Clicks i Haby igraonica. Uz igraonice tu je veliki poligon sa zanimljivim veselim natjecateljskim programom.

Uz generalnog pokrovitelja Creata i sponzore Adax, Chicco, Dukat Hipp, Huggies, Hypo Alpe Adria Bank, Tinitilinić, Turbo limač, Violeta te mnogobrojne izlagače, njih preko 110, posjetitelje očekuje i bogat zabavno-edukativni program na pozornici, a voditeljica programa na sva tri sajamska dana i ove godine će biti naša poznata pjevačica i mama, Lana Klingor.

Na pozornici će biti više puta dnevno organiziran i veseli karaoke-show za djecu koji će voditi Lana, a od ostalih događanja posjetitelje očekuju i zanimljiva predavanja, dječje plesne koreografije, dječji zborovi, natjecanje očeva u guranju kolica i prematanju, druženje s poznatim likovima iz crtanih filmova, veseli dječji kvizovi, dječje predstave, vesele nagradne igre i još mnogo iznenađenja i nagrada. Za male bebe organiziran je miran kutak za dojenje, te na tri mjesta i prostori za prematanje, gdje će biti organizirane besplatne kremice, vlažne maramice i pelene.

U subotu u 11.00 biti će organizirana i otvorena tribina pod nazivom Maminjak na kojoj će poznate mame pričati o svojim iskustvima majčinstva, porođaja i trudnoće. Poslušajte njihove zanimljive priče i postavite im pitanja.

Nedvojbeno, ovaj sajam koji ponosno nosi titulu najvećeg specijaliziranog sajma te vrste u ovom dijelu Europe i ovog proljeća će razveseliti sve posjetitelje, a posebno roditelje s atraktivnim sajamskim popustima na dječju opremu i opremu za trudnice.

Sajam Dani beba, djece i trudnica održava se na Zagrebačkom Velesajmu od 28. do 30. svibnja u paviljonu 5. Ulaz za posjetitelje bit će kroz glavni ulaz na Dubrovačkoj aveniji, a sajam je kao i uvijek do sada besplatan za sve posjetitelje.

Detaljnu listu izlagača, detaljan pregled događanja na pozornici kao i arhivnu foto-galeriju s impresijama s dosadašnjih sajmova možete pogledati nawww.danibeba.com, a ujedno se možete preko weba prijavit na facebook stranice sajma Dani beba i svakodnevno biti informirani o najnovijim novostima.

Prošli je vikend organizirana je i promocija sajma na najfrekventnijim punktovima u Zagrebu, a koordinaciju promocije u ime agencije 1+1 vodila je Dvina Meler.

Play ponuda
Play ponuda