Play ponuda

NEVIĐENI SLUČAJ ZAPANJIO SVIJET: / Mama je ostala trudna preko spirale, beba ponijela jeziv 'suvenir' iz maternice

Image
Foto: shutterstock

Fotografije pokazuju kako mališan čvrsto drži spiralu u ruci, kao da je suvenir njegova vremena provedenog u majčinoj utrobi

7.7.2020.
16:45
shutterstock
Play ponuda

Nijedno kontracepcijsko sredstvo ne jamči 100-postotnu zaštitu od neželjene trudnoće, a u to se uvjerila i 34-godišnjakinja iz Vijetnama, koja je ostala trudna iako je imala ugrađenu kontracepcijsku spiralu, a njezina beba podsjetila ju je na to čim se rodila.

Dječak je mami vratio spiralu

Prije dvije godine, anonimna majka ugradila je spiralu kao metodu kontracepcije. No, nakon nekoga vremena shvatila je da je ostala trudna. Svoje treće dijete rodila je u bolnici u vijetnamskome gradu Hai Phongu. Dječak je rođen zdrav, a sa sobom je pri dolasku na svijet "ponio" majčinu spiralu.

Image
TRUDNA TINEJDŽERICA (14) ŽELI DRUGO DIJETE S DJEČAKOM: /

Njihova je veza potresla svijet, ali oni su i dalje jako zaljubljeni

Image
TRUDNA TINEJDŽERICA (14) ŽELI DRUGO DIJETE S DJEČAKOM: /

Njihova je veza potresla svijet, ali oni su i dalje jako zaljubljeni

Fotografije pokazuju kako mališan čvrsto drži spiralu u ruci, kao da je suvenir njegova vremena provedenog u majčinoj utrobi. Liječnik Tran Viet Phuong potvrdio je kako je beba rođena držeći spiralu u ručici, a njemu se cijela stvar činila jako zanimljiva pa je odlučio uslikati taj neobičan trenutak.

Kako to da spirala nije djelovala?

Fotografije su podijeljene na društvenim mrežama bolnice i brzo su privukle veliku pažnju. Phuong je objasnio kako se spirala, vrlo vjerojatno, pomaknula sa svojega originalnog položaja u maternici te je postala neučinkovita i tako je majka ostala trudna.

Spirala radi na principu sprječavanja spermija da oplodi ženska jajašca, a može djelovati bilo oslobađanjem bakra ili hormona nakon što se umetne u ženinu maternicu, piše Mirror.

Play ponuda
Play ponuda