MISLILA DA JE U MENOPAUZI, KAD ONO... / Žena (50) ostala trudna nakon što je već izgubila mjesečnicu i rodila zdravu bebu

Žena nije imala mjesečnicu više od godinu dana i liječnik joj je rekao kako ulazi u menopauzu

5.3.2019.
8:11
Getty
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

50-godišnja majka četvero djece i baka dvoje unučadi bila je uvjerena da ima simptome menopauze - sve dok na opće iznenađenje nije rodila dječaka. Michele Hall i njezin suprug Jerry saznali su listopadu prošle godine da je ona trudna 26 tjedana te da će za svega dva mjeseca roditi. Cijela obitelj, inače iz Floride, ostala je paf.

Žena se nije ništa posebno udebljala niti je imala jutarnje mučnine kakve pameti iz prijašnjih trudnoća. Ali je zato tijekom pet mjeseci trpjela neobične bolove u trbuhu, što je pripisivala ulasku u menopauzu. Na kraju je ipak odlučila napraviti test na trudnoću, čisto da otkloni sumnju. Test je bio pozitivan.

Posljednje jajašce napravilo posao

U prosincu se rodio maleni Grayson. "Svi smo bili u šoku", izjavila je Michele za Naples Daily News, a to su potvrdili i njezin suprug i djeca. Žena nije imala mjesečnicu više od godinu dana i liječnik joj je rekao kako ulazi u menopauzu, koja može započeti već sa 45 godina.

Kada žena uđe u menopauzu, postupno gubi mjesečnicu i postaje neplodna. No, liječnici su ovaj slučaj objasnili riječima: "Izgleda da je Michele ispustila još jedno jajašce koje je napravilo posao."

Dječak se dobro razvija

Michele i suprug rekli su kako ni u jednom trenutku nisu razmišljali o prekidu trudnoće te da je njihov sinčić pravi "Božji blagoslov" - iako su 100 posto sigurni da neće imati više djece. Grayson se rodio carskim rezom pet tjedana prerano.

Premda su se liječnici bojali za djetetovo, ali i majčino zdravlje, sve je prošlo u najboljem redu. Maleni je na početku imao malih problema s disanjem, zbog čega je proveo 12 dana na intenzivnoj njezi. Došao je kući 7. siječnja i normalno se razvija, piše Daily Mail.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali