Play ponuda

TABU TEMA / Mama žali što ima djecu, a nije ni sigurna voli li uopće svoju kći: 'Naježim se kada prijateljica kaže da sam dobar roditelj'

Image
Foto: Shutterstock

Jedna mama je priznala krajnji tabu, da žali što je dobila kći i da više nije sigurna da je uopće voli te da može da to ne bi ponovila.

4.2.2022.
22:51
Shutterstock
Play ponuda

Svaki roditelj će se složiti da postoje određene tabu teme koje ne priznaju, bilo da se radi o tome da imaju omiljeno dijete ili zapravo ponekad ne vole svoju djecu.

Jedna mama je priznala da žali što je dobila kćer i da nije sigurna da je uopće voli.

Javna izjava mame

Anonimna žena je otvorila Facebook grupu posvećenu roditeljima koji žale što imaju djecu i podijelila svoje prave osjećaje o tome kada je postala mama.

U svojoj objavi je napisala: “Žalim što imam djecu i što sam mama.“

“Stalno čujem od drugih roditelja pa čak i od svoje majke, da bi to ponovili. Apsolutno ne bih željela imati priliku ponovno biti majka“, dodala je.

“Volim svoju kćer, ali u ovom trenutku se jednostavno osjećam kao da moram ili ću odgajati slomljeno dijete”, iskreno je podijelila s korisnicima grupe.

shimmer fallback
shimmer fallback

Ima podršku prijatelja

Mama je objasnila da su je prijatelji pokušali uvjeriti da je dobar roditelj, ali se ona osjećala upravo suprotno.

“Naježim se kad čujem kako mi najbolja prijateljica govori da sam dobra mama jer ne vidi koliko mogu biti užasna prema njoj", rekla je anonimna mama.

“Teško je odgajati dijete kad me doživljava kao lošeg roditelja jer je tjeram da pokupi svoje igračke i posprema sobu jer njen tata ne pomaže oko kuće, a ona je na taj način poput njega", dodala je.

“Jednostavno se osjećam preplavljeno. Volim li je doista uopće? Ne znam više”, rekla je iskreno.

Dalje je objasnila da njezina kći ima poteškoće u učenju što joj je posebno otežalo majčinstvo, posebno kada je u pitanju učenje čitanja i poticanja da jede.

shimmer fallback
shimmer fallback

Podrška korisnika grupe

Članovi grupe su nevjerojatno podržavali mamu, a mnogi su je ohrabrivali da ne bude tako stroga prema sebi.

“Žao mi je što proživljavaš toliko patnje. Znam da ti mora biti jako teško”, rekao je jedan.

"Svi se u nekom trenutku osjećamo kao loše majke jer osjećamo da ne radimo dovoljno ili da radimo krivo, ali dajemo NAJBOLJE čak i ako ponekad sumnjamo u sebe", komentirala je druga korisnica.

“Vi niste 'loš roditelj', Vi ispitujete sve te stvari i pokušavate, iako vam to uzrokuje patnju, otac se ovdje čini kao loš roditelj", dodala je treća kako prenosi The Sun.

shimmer fallback
shimmer fallback
Play ponuda
Play ponuda