Play ponuda

GENIJALAN TRIK KOJI ĆETE HTJETI KOPIRATI / Svi pričaju o ovome: Majka otkrila kako svaki put zna da joj djeca lažu

Image
Foto: Screenshot/TikTok

Roditeljska bijela laž postala je hit na TikToku s više od 22 milijuna pregleda

3.8.2021.
21:49
Screenshot/TikTok
Play ponuda

Odgoj djece nije nimalo lagan zadatak. Roditeljstvo predstavlja stalne izazove, a mame i tate su uvijek u potrazi za novim načinima kako bi se uvjerili da će njihova djeca odrasti u dobre ljude.

U novom TikTok trendu roditelji dijele najkorisnije laži koje su rekli svojoj djeci, a jednoj mami je genijalni trik onemogućio da joj klinci lažu i da ih pritom ne uhvati, piše Mirror.

Žena imena Victoria svojoj je djeci rekla da odrasli mogu znati kada dijete laže.

"Rekla sam svojoj djeci da im se na čelu pojavi zvijezda kada lažu, a mogu ju vidjeti samo odrasli. Pa kad god mi lažu, pokriju čelo", objasnila je u viralnom videu koji je skupio preko 22 milijuna pregleda.

Mišljenja u komentarima bila su podijeljena, a neki su podijelili i svoje roditeljske bijele laži.

“Zvijezda je alat koji će pomoći vašoj djeci da prepoznaju kada lažu i zašto moraju priznati svoje laži. Upotrijebite ovaj zvjezdani trik dok su vaša djeca mala, na taj način ćete znati kada lažu i možete im pomoći da priznaju laž. Nemojte koristiti ovaj trik za stvaranje straha kod svoje djece. Ako ste trik upotrijebili na ispravan način, izgradit ćete povjerenje jer znaju da vam mogu reći istinu i da kad to učine, neće biti kažnjeni za nju", pojasnila je Victoria u drugom videu.

Play ponuda
Play ponuda