Play ponuda

MAJKA NE DOPUŠTA BAKI I DJEDU DA ZAGRLE UNUKU KAD HOĆE: / Prvo curicu moraju pitati za dopuštenje

Image

Tiktokerica Brittany Baxter obratila se pratiteljima na društvenim mrežama i pokrenula raspravu oko toga smije li se dijete grliti i maziti bez njegovog pristanka

25.4.2021.
17:41
Play ponuda

Majka iz Australije Brittany Baxter podijelila je video na Tik Tocku gdje je progovorila o svojim frustracijama. Objasnila je kako ljudima, pa čak i baki i djedu, ne dozvoljava da zagrle njezinu kćer bez dopuštenja.

Image
VIRALAN TRIK KOJI ĆE SPASITI BIJELE DASKE ZA SJECKANJE: /

Uz tri sastojka pozdravite se s tvrdoglavim narančastim mrljama

Image
VIRALAN TRIK KOJI ĆE SPASITI BIJELE DASKE ZA SJECKANJE: /

Uz tri sastojka pozdravite se s tvrdoglavim narančastim mrljama

"Možemo li početi normalizirati činjenicu da se djeca ne moraju ljubiti i grliti? Moja kćer ima gotovo dvije godine i ja ju učim dati pristanak u osnovi od dana kada se rodila i smatram da je doista nekorisno kad netko kaže: 'Što ?! Moramo tražiti poljubac i zagrljaj? ’, Iako sam više puta objasnila zašto ", rekla je Brittany.

Naglasila je kako ničiji osjećaji nisu važniji od prava kćeri na vlastito tijelo.

"Moja kćer i njezino tijelo ne postoje da bi se netko osjećao ugodnije i voljenije, nije ona kriva i nisam ja kriva što starije generacije tijekom svog života nisu naučili kako regulirati svoje osjećaje. Ničiji osjećaji nikada neće biti važniji od prava moje kćeri na vlastito tijelo i sigurna sam da joj neću dopustiti da odraste u okruženju u kojem 1. Ne zna reći ne, i 2. Ne zna kako izgleda kada je netko ne poštuje", kazala je.

Neki je kritiziraju, drugi podržavaju

Snimka je pregledana više od 370 tisuća puta te ima preko tisuću komentara. Dok je neki kritiziraju, drugi se slažu s Britanny.

shimmer fallback
shimmer fallback

"Kakav roditelj to traži dopuštenje od djeteta da pokaže naklonost", napisala je jedna komentatorica koja je kritizirala takav pristup.

"Mama nas je uvijek učila da se samo moramo pozdraviti kako bismo bili pristojni, nismo se morali rukovati ili grliti ako to nismo htjeli", komentirala je jedna mama.

Majka je dala do znanja da su njezina kći i njezini roditelji u odličnim odnosima.

Play ponuda
Play ponuda