Play ponuda

LIK SE PROSLAVIO URNEBESNOM REAKCIJOM NA ŽENINU ČETVRTU TRUDNOĆU: / 'Odsad spavam u dugim gaćama!'

Image
Foto: Screenshot/YouTube

Za snimkom je poludio cijeli svijet, a duhovit je par ugostila i slavna Ellen DeGeneres

22.9.2018.
9:56
Screenshot/YouTube
Play ponuda

Video jednog para iz Teksasa postao je viralan zbog urnebesne reakcije supruga na vijest da će četvrti put postati otac. Charles Stewart (39) mislio je samo otići po čaj u kuhinju, no ondje ga je dočekao pozitivan test na trudnoću. Njegova je supruga Jahann (37) sve snimila, a luckasti muž nije razočarao. "Odlazim", viknuo je u nevjerici dok se spuštao niz stepenice prema izlazu.

'Odsad spavam u dugim gaćama'

"Jesi li to nabavila kao šalu u trgovini šale?", vikao je Charles, kojemu još uvijek nije sjedalo ono što je saznao. "Čekaj, plavo je. To si namjestila. Ljubavi, je li ovo istina?" Tijekom šestominutne snimke, šokirani je suprug konačno shvatio da se njegova draga ne šali. Dramatično se uhvatio za prsa mašući testom na trudnoću i izrekao najjaču rečenicu u videu: "Dušo, mi smo stari. Ne možemo mi to."

Na kraju se odlučio osigurati kako se ista situacija ne bi dogodila i peti put. "Ja to više ne radim", rekao je Charles dok se Jahann smijala u pozadini. "Ja sam gotov. Ništa me više ne traži. Odsad spavam u dugim gaćama."

Više od 100 milijuna pregleda

Urnebesni video je Jahann objavila u ožujku na Facebooku, gdje je pregledan više od 100 milijuna puta. Ovoga je tjedna par gostovao kod Ellen DeGeneres (60), gdje je pričao o svojoj viralnoj snimci, ali i zašto je Jahann uopće odlučila snimiti suprugovu reakciju na sretnu vijest.

Image
TRUDNICA SAZNALA SPOL BEBE NA NAJPOSEBNIJI NAČIN: /

Snimka je već rasplakala cijeli svijet, pripremite maramice

Image
TRUDNICA SAZNALA SPOL BEBE NA NAJPOSEBNIJI NAČIN: /

Snimka je već rasplakala cijeli svijet, pripremite maramice

"On je urnebesan. Urnebesan je u svemu. Nazvala sam najbolju prijateljicu i ona mi je rekla da ga svakako moram snimiti jer zna da je lud. On radi lude stvari", otkrila je Jahann, koja je sada u visokom stupnju trudnoće. Par se nije nadao da će njihov uradak imati toliku gledanost.

Iznenađenje u emisiji

Na pitanje jesu li planirali imati još djece, duhoviti je Charles odgovorio: "Pa, ja sam star. Moji vojnici više ne marširaju, tako da nisam imao pojma da još uvijek to mogu." Isprva je mislio da ga žena zafrkava jer mu je prije toga rekla da će mu vratiti za nešto što je učinio. Ali ne, njihov dječać dolazi na svijet u studenom.

Budući da je njihovu najmlađem djetetu već šest godina, supružnici su priznali kako još nemaju ništa pripremljeno za bebu. Ali onda ih je Ellen iznenadila na svoj način. Na kraju razgovora je voditeljica paru pružila test na trudnoću, na kojemu je pisalo da su osvojili 20.000 dolara, koje trebaju potrošiti na bebu. Njihova je reakcija bila vrlo slična onoj na trudnoću.

Play ponuda
Play ponuda