Play ponuda

KLINAC (3) VIDIO MAMU GOLU PA JU UDAVIO PITANJIMA: / 'Zašto je tvoj penis dlakav? Oh ne, pa on je otpao!'

Image
Foto: Getty

'Pobjegao je iz kade. Mislim da se više nećemo zajedno kupati'

12.9.2018.
20:31
Getty
Play ponuda

Mala djeca znaju postavljati vrlo neugodna pitanja kada dobiju dar govora. Sve ih zanima, a najfascinantnije su im razlike između muških i ženskih intimnih dijelova. Jedna se majka požalila na Redditu kako je imala incident pod tušem sa svojim trogodišnjim sinom, koji ju je počeo ispitivati o njezinu "penisu". Ženi je bilo toliko neugodno da je napisala kako misli da im je to blilo posljednje zajedničko kupanje.

U šoku zbrisao iz kade

"Moj je dječak trenutno u godinama kada počinje primjećivati razlike. Najprije me pitao zašto je moj penis tako dlakav. Objasnila sam mu da sam ja žena i da mi nemamo penise. 'Mi imamo vagine i ženske dijelove', rekla sam, a on me pitao je li njegov tata kriv što ja nemam penis. Ja sam mu rekla da nije, već da sam takva rođena. Nekoliko je trenutaka razmišljao, a onda me pogledao u šoku i viknuo neka svoje ženske dijelove držim dalje od njega. Pobjegao je iz kade. Mislim da se više nećemo zajedno kupati", ispričala je majka.

Image
RAZGOVOR S DJECOM O SEKSU ZAVRŠIO SUZAMA: /

Majke željele podučiti mališane što se smije, a što ne, oni ih šokirali

Image
RAZGOVOR S DJECOM O SEKSU ZAVRŠIO SUZAMA: /

Majke željele podučiti mališane što se smije, a što ne, oni ih šokirali

shimmer fallback
shimmer fallback

Kako se izvući?

Odmah su se javili i drugi roditelji s vlastitim urnebesnim pričama. "Prvi put kad me moj sin vidio golu, pitao je je li meni penis otpao", napisala je jedna korisnica. "Objasnila sam mu sve o ženski mdijelovima, ali on je inzistirao kako sam prije imala penis te da je sigurno morao otpasti." Druga se požalila da ju je njezin sinčić poslao u trgovinu penisima.

Prema riječima psihologinje Susanne Ayers Denham, savršeno je normalno da mala djeca postavljaju škakljiva pitanja o genitalijama. Pišući za Babycentre, objasnila je kako je najbolje biti iskren, ali se držati jednostavnih riječi.

Play ponuda
Play ponuda