Play ponuda

MOŽDA JE OKRUTNO, ALI PALI / Kako natjerati djecu da pospreme sobu? Tata otkrio neobičan trik i postao junak: 'Više nemam tih problema'

Image
Foto: Shutterstock

Chad McHunt podijelio je svoju ideju na Facebooku, a dosad je podijeljena čak 90.000 puta

30.8.2021.
12:15
Shutterstock
Play ponuda

Jedan domišljati otac podijelio je jedinstveni trik pomoću kojeg uvijek može natjerati svoju djecu da pospreme sobu, prenosi Daily Record. Nakon dugogodišnje "borbe" s klincima, pronašao je rješenje koje su drugi roditelji proglasili "genijalnim".

Chad McHunt je otkrio na Facebooku da djecu jako teško natjera da pospreme nered u sobi, pogotovo nakon što jedu pa je dobio sjajnu ideju.

'Bili su izvan sebe od straha'

"Uvijek im govorim da ne jedu u sobi i da prljavo suđe vrate u kuhinju. Rekao sam im da će im se miševi pojaviti u sobama. Dosadilo mi je upozoravati na istu stvar pa sam im odlučio očitati lekciju. Otišao sam u trgovinu i kupio crnu rižu. Postavio sam male hrpice po sobi u njihovim ormarima, ispod kreveta i čak ispod pokrivača. Izgleda kao mišji izmet pa su bili izvan sebe od straha. Nepotrebno je reći, više nemamo problema oko čišćenja sobe", napisao je McHunt uz fotku riže.

Njegova objava podijeljena je gotovo 90.000 puta, a drugi roditelji zahvalni su mu što je trik podijelio s njima i zakleli su se da će ga i sami isprobati na svojoj djeci.

Play ponuda
Play ponuda