Play ponuda

EVO, RECITE VI, JE LI OVO NORMALNO? Majka oglasila 'bolesnu' uslugu za bebe i navukla bijes roditelja: / 'Pa oči će si iskopati'

Image

Ne samo da je siroto dijete dobilo stiletto nokte, već ova manikerka svoje usluge nudi i drugim roditeljima - vrlo jeftino! Njezina objava zaprepastila je internet

30.3.2021.
19:31
Play ponuda

S obzirom na trenutno stanje u svijetu, činilo se da nas više ne može puno toga iznenaditi ili šokirati - dok nismo vidjeli ovo. Uznemirujuća fotografija novorođene bebe s dugim, šiljastim, umjetnim noktima akrilnog izgleda postala je viralna.

Razumljivo, ljudi su potpuno zgroženi idejom kakvu bi štetu dijete moglo napraviti s takvim zatrašujućim kandžama. I ne samo to, čini se da žena koja je objavila spornu fotku ima nekakav posao s manikurama za bebe.

Slika podijeljena na Facebooku prikazuje nepoznatu ženu kako hvata bebine sitne ručice pokazujući pritom opasno šiljaste nokte u stiletto stilu, kakvi se obično mogu vidjeti na Cardi B ili Kylie Jenner.

shimmer fallback
shimmer fallback

Još se i reklamira

"Mogu ovo napraviti i na noktima vaše bebe po pristupačnoj cijeni", stoji u opisu fotografije, koja je roditelje diljem svijeta podigla na noge. Korisnici društvenih mreža brzo su izrazili svoje gnušanje/zabrinutost/bijes zbog mogućnosti da ijedno novorođenče dobije ovakve nokte.

"Trebali biste bebi rezati nokte na kratko kako se ne bi ozlijedila, a ne ovo. To što promovirate je smeće i glupost", komentirao je netko. Drugi je nastavio u istom tonu: "Bebini nokti dovoljno su oštri sami po sebi, ne mogu zamisliti da opremim svoju kćer kandžama."

"Ovo je vrlo opasno. Bebe često znaju prstiće gurati u oči i dirati se po licu, a čak i bez noktiju ponekad ostanu tragovi ogrebotina. Ovo je bolesno glupo i samo će dodatno naštetiti djetetu", poručio je treći.

shimmer fallback
shimmer fallback

Svašta ona zna

Ne samo da je siroto dijete dobilo stiletto nokte, već se čini da se ova manikerka može pohvaliti raznoraznim dizajnima na istoj bebi, pokazujući svoje vještine u usavršavanju četvrtastog i ovalnog oblika noktiju, piše LAD Bible.

Kako se objava dijelila na Redditu, bijes zbog očite gluposti stavljanja lažnih noktiju na bebe dodatno se pojačao, iako su neki sugerirali da se to jednostavno moglo fotošopirati (nadamo se). Ovo čak nije prvi put da je dječja manikura postala viralna, jer Reddit je prošle godine iznjedrio još jedno dijete dugih noktiju, koje je dobilo francusku manikuru.

Play ponuda
Play ponuda