Play ponuda

ČUDO ROĐENJA BEZ CENZURE: / Majka podijelila eksplicitne fotografije s porođaja. Gola i ranjiva dirnula je svijet

Image
Foto: Instagram

Australska influencerica snimljena je kako leži na podu, gotovo gola, samo u majici podignutoj iznad grudi

19.6.2020.
10:53
Instagram
Play ponuda

Osobnu trenerica i influencerica koju na Instagramu prati 2,5 milijuna ljudi podijelila je sa svijetom najintimniji od svih trenutaka, i to vrlo eksplicitno. Emily Skye (35) još je jučer objavila snimku s velikim trudničkim trbuhom te najavila kako njezin sinčić treba doći na svijet krajem mjeseca, no maleni je požurio i mamu zatekao prilično nepripremljenu.

Australska influencerica snimljena je kako leži na podu, gotovo gola, samo u majici podignutoj iznad grudi, i kako doji svojega novorođenog sinčića dok se medicinski radnici brinu za nju.

Image
DJEVOJČICA (4) POMOGLA MAMI DA RODI KOD KUĆE: /

Ušla je u bazen i prva uhvatila malog bracu za ruku

Image
DJEVOJČICA (4) POMOGLA MAMI DA RODI KOD KUĆE: /

Ušla je u bazen i prva uhvatila malog bracu za ruku

Najavljuje 'divlju' priču o porođaju

"Dakle, ovo je bilo neočekivano. Mali Izaac jednostavno više nije mogao čekati da dođe na svijet. Uskoro ću s vama podijeliti priču o porođaju. Spremite se, prilično je divlja", napisala je Skye uz fotografije nastale odmah nakon porođaja.

Brojni obožavatelji čestitali su majci, koja sa suprugom Declanom Redmondom već ima dvogodišnju kćerkicu Miju Elise. Neki su, dirnuti ovim intimnim prizorima, komentirali koliko je čudesan trenutak donošenja novoga života na svijet.

Play ponuda
Play ponuda