Play ponuda

A VI SE ŽALITE NA HRPU PRLJAVOG VEŠA: / Majka 16-ero djece pokazala koliko rublja opere - svaki dan! Smračit će vam se

Image
Foto: YouTube

Otkrila je i svoje trikove koji joj olakšavaju taj beskrajan posao

27.8.2020.
9:42
YouTube
Play ponuda

Tiffany i Benji Nelson iz Amerike ponosni su roditelji 16-ero djece u dobi od 23 godine do 11 mjeseci. S toliko klinaca o kojima se brine, ova je majka otkrila kako ubrzava pranje odjeće, pokazujući koliko se rublja nakuplja u njezinoj obitelji nakon samo jednoga dana.

Svako dijete dobiva posao za koji je zaduženo godinu dana, a Tiffany kaže da im to pomaže da postanu "profesionalci" i ne mora stalno učiti djecu kako da odrade posao.

Sortiranje u četiri skupine

"Ako moja djeca svaki dan nose jednu do dvije kombinacije i ostave ih neuredne, plus pidžamu, evo koliko rublja imamo samo za jedan dan. Ako ne operem rublje jedan tjedan, sve izmakne kontroli", izjavila je majka u videu na njihovu YouTube kanalu.

Tajna je u tome da svu odjeću sortiraju u četiri skupine - ručnici, plavo i crno, crveno i ružičasto te bijelo. Odjeća se pere kada se cijela košara napuni istom bojom, a Tiffany kaže da je to gotovo svakodnevno.

Nakon pranja tisuće komada odjeće godišnje, Tiffany je pronašla način kako si olakšati cijeli proces.

Odjeća putuje od jednog do drugog

"Za svaku veličinu odjeće, umjesto da pišem njihova imena ili imam košare s njihovim imenima, uzmem određenu boju. Tako kada nasljeđuju odjeću neće imati tuđa imena na sebi. I znaju koja je boja za koji uzrast. Kada operem odjeću, samo je rasporedim po bojama", objasnila je snalažljiva majka.

Iako je njezin život ekstremno dinamičan, Tiffany tvrdi kako nikad ne bi ništa promijenila.

"Uvijek nas pitaju jesu li to stvarno naša djeca. Sedmero je bioloških, a devetero usvojenih. Tako da su svi naši. Jednako volimo svako od naših 16-ero djece", zaključila je ponosna majka.

Play ponuda
Play ponuda