Play ponuda

Top 5 destinacija za doček 2011. godine

shimmer fallback

Doček Nove godine je vrijeme kada slavljeničko raspoloženje prožme gotovo svaki kutak planete. Za one koje to zanima donosimo Top destinacije za doček 2011. godine

22.11.2010.
14:42
Play ponuda

Na stranici travel.ezinemark.com naveli su naj destinacije za novogodišnje slavlje nadolazeće godine, evo koje su to:

Cape Town Jedan od načina proslave novogodišnje noći je da se žičarom dovezete na vrh planine Table s kojeg ćete moći uživati u svom blještavilu koje će za Novu Godinu nadviti nad Cape Townom. Ljubitelji glazbe mogu biti dio spektakularnog novogodišnjeg festivala Rezonance koji se održava u raskošnoj dolini Franschoek Valley.

Sydney Sydney je za mnoge bio i ostao jedan od top gradova za doček Nove godine. Svečanosti u sydneyskoj luci počnu već poslijepodne, a kulminacija u ponoć uz vatromet koji oduzima dah.

Maldivi Bubnjari, pjevači, plesači sami su po sebi dovoljni da stvore odlično novogodišnje raspoloženje. Tradicionalne narodne pjesme i plesne sekvence osigurat će vam odličan uvid u bogatu kulturnu baštinu Maldiva. A što se tiče gastroponude, reći ćemo samo - ako tražite drugačija iskustva što se tiče hrana, na pravom ste mjestu. Dovoljno za dobar provod?

Dubai Dubai nudi puno više od dočeka Nove godine. O ponudi za smještaj ne treba previše govoriti, luksuzni hoteli koji tamo niču zaista su posebni, a kada se tome nadoda i sva ostala ponuda za koju su vjerojatno već svi čuli te jeftinije avionske karte iz Londona, ova destinacija poprilično je prijateljski raspoložena prema putnicima željnih slavlja.

Egipat U Egiptu možete proslaviti Novu godinu na dva načina. Jedan je Koptska nova godina, a druga u islamskom stilu. Zašto ne bi isprobali nešto drugačije?

Play ponuda
Play ponuda