Play ponuda

POSAO IZ SNOVA? / Traže par da im održava vile na privatnom otoku, plaćaju sve - smještaj, zdravstvenu i 120 tisuća dolara godišnje

Image
Foto: Pixaybay

Troškove putovanje iz jedne rezidencije u drugu pokriva obitelj koja će ih angažirati

19.5.2021.
9:11
Pixaybay
Play ponuda

Bogata obitelj iz Sjedinjenih Američkih Država s Floride, traži par koji će voditi njihovo domaćinstvo na privatnom otoku na Bahamima, piše morski.hr.

shimmer fallback
shimmer fallback

Njima je potreban par sa iskustvom koji bi, pored imanja na Bahamima, vodio i održavao njihovo imanje u Naplesu na Floridi. Troškove putovanja iz jedne rezidencije u drugu pokriva obitelj koja će ih angažirati.

Image

PRIZNAJTE, I VI ŽELITE OVAJ POSAO: Prodala je kuću i život posvetila životinjama. Ima ih već skoro 200, pogledajte taj raj!

Neophodno američko državljanstvo

Par koji dobije ovaj posao imati će godišnju plaću od 120 tisuća dolara, plaćen smještaj i puno zdravstveno osiguranje. Posao podrazumijeva održavanje četiri kuće na privatnom otoku i imanje na Floridi pa je neophodno američko državljanstvo.

Image
Foto: Pixaybay
Image
Foto: Pixaybay

Zaposleni će biti angažirano samo tijekom radnog tjedna pa će imati dovoljno vremena istraživati i uživati na bahamskom suncu.

"Toliko je dobra prilika da su nam klijenti u šali rekli da bi se i oni sami prijavili za tu poziciju", rekla je Lucy Chalenger šefica agencije za zapošljavanje. Zasad još nije sastavljena lista potencijalnih kandidata.

Play ponuda
Play ponuda