OBJAVA JEDNOG ZAGREPČANINA POHARALA FACEBOOK: / 'Preletio sam pola svijeta kako bih iznenadio osobu koju volim...'

Image
Foto: Facebook

Zagrepčanin Kristijan Iličić zaljubljenik je u putovanja, avanture i adrenalin, a dosad je proputovao kroz čak 60 država svijeta.

14.8.2017.
15:46
Facebook
VOYO logo

Stoga mu nije bio problem potegnuti do Sjedinjenih Američkih Država kako bi sa zaručnicom Andrejom proslavio njezin rođendan koja već tri mjeseca boravi u Jackson Holeu, u saveznoj državi Wyoming. Kvaka je, naravno, bila u tome što nije znala da on dolazi.

Kristijan je na Facebooku, uz video svoje najnovije avanture, napisao kako je to najluđa stvar koju je dosad učinio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Preletio sam pola svijeta kako bih osobu koju volim i koju nisam vidio tri mjeseca, iznenadio za njen rođendan", napisao je. A u videu je, uoči polaska iz Zagreba, kazao kako ga ona "ni u najluđim snovima ne očekuje". Za nju bi, kaže, otišao i na drugi kraj svijeta, pa mu tih desetak tisuća kilometara nije predstavljao nikakav problem.

Na njenom rođendanskom tulumu odlučio se pojaviti obučen u kostim lava. Misleći da je riječ o kostimiranom dostavljaču koji joj je došao uručiti njegov poklon i čestitku poslanu poštom, Kristijanova zaručnica nije ni slutila da se u kostimu krije baš on.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako je reagirala kada je Kristijan skinuo masku, pogledajte u videu koji je u samo par dana skupio 9,5 tisuća lajkova, a pogledalo čak 197 tisuća ljudi...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FON
Gledaj od 27.srpnja
VOYO logo