I sada oni žele traže nekoga da im pomogne... Jadni oni.
Traže 'entuzijastičnog gin-tonic pripravnika", od milja zvanog "ginterna", koji će rado provoditi dane u posjetama destilerijama, ispijajući koktele s ginom, otkrivati nove vrste gina, isprobavati nove mikseve, saznati više o novom brandu gina" ili samo "općenito inspirirati javnost sa svojom mudrošću potkanutu ginom" – što sve podrazumijeva ispijanje velikih količina gina, naravno.
Oni su posao iz snova nazvali "najbolje svjetsko pripravništvo", a mi se slažemo s njima.
Uspješni/a gintern će putovati okolo po Velikoj Britaniji i dijelovima Europe u potrazi za novim ginovima kako bi imao uzorke s kojima će raditi.
Čekajte još samo malo.... stvari postaju još bolje.
Posao je fleksibilan, što znači da možete raditi od kuće kada želite (osim putovanja: "jedan dan biste mogli završiti u Edinburghu isprobavajući novi gin, a već sljedeći ste u Londonu na predstavljanju novog tonic watera") – a bit će tu i gomila događanja, kao i sanduk poslastica od ILoveGina, koji će vam biti dostavljen svaki mjesec.
Iako posao traje "samo" šest mjeseci, nekako smo sigurni da će do tog vremena jetra odabranog kandidata ili kandidatkinje trebati dobar odmor.
A sada malo loših vijesti.
Osobe koje žele taj posao moraju, razumljivo, biti starije od 18 godina, moraju živjeti u Velikoj Britaniji i imati vozačku dozvolu. Također, traži se izvrsno poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu.
OK, i mora voljeti gin. Očito.
Iako plaća nije precizno definirana, tih šest mjeseci stažiranja je plaćeno, i to ne samo u gin-tonicu, ali u uvjetima i odredbama ILoveGin navodi da će iznostiti 20.000 funti (oko 175.000 kuna) godišnje ako završite s punim radnim vremenom.
Posao je povremen, što znači da će ta osoba u početku raditi "oko dva dana u tjednu", kada bi trebala posjetiti jednu do dvije destilerije.
Ali ako se dokaže kao majstor connoisseur za gin, možda si čak priskrbi puno radno vrijeme po isteku stažiranja.
Ako mislite da je ovaj posao baš za vas, a ispunjavate i uvjete, možete se prijaviti ovdje.