FOTO: / Dobar tek! Javni WC pretvoren u zalogajnicu

Ako volite jesti ​​u kupaonici, onda je Attendant Cafe u Londonu pravo mjesto za vas. U 19. stoljeću to je bio javni zahod u podzemlju.

17.9.2013.
13:50
VOYO logo

Rastuće cijene nekretnina u Londonu postaju veliki problem za potencijalne vlasnike kuća i poslovnih prostora. No, za ljude koji prostor nisu gledali samo kao smrdljivi, stari i napušteni javni WC, već kao otkačeni restoran i bar, investicija se pokazala kao vrlo isplativa alternativa.

Poduzetnik Peter Tomlinson uložio je većinu svoje ušteđevine kako bi muški javni zahod na Foley ulici pretvorio u zalogajnici. Ne brinite, miriše puno bolje nego što zvuči. Ipak, neki će možda i razmisliti hoće li ondje uživati u šalici kave i sendviču s obzirom na dekoraciju. Na primjer, stari porculanski pisoari su pretvoreni u stolove, tako da u biti uživate u obroku točno na istom mjestu gdje su nekad Londončani obavljali nuždu. No, nema razloga za brigu, sve je temeljito očišćeno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Premda je u preuređenje uložio oko 100.000 funti, prostor i dalje izgleda poput WC-a. Jesti pored pisoara možda baš i nije najbolji stimulans za apetit bez obzira koliko hrana bila ukusna.

Ograda od lijevanog željeza u viktorijanskom stilu, a koja se nalazi ispred restorana, svakako privlači goste, a onda ih u unutrašnjosti dočeka potpuno iznenađenje. Premda je tek nedavno otvoren, smatra se kako ovaj restoran ima veliki potencijal da postane među najposjećenijim turističkim atrakcijama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FON
Gledaj od 27.srpnja
VOYO logo