ŽIVOT NA BRODU / Atraktivna Mia pokazala čari krstarenja Jadranom: Pljušte pohvale njezinim iskrenim videima, ali i hrvatskoj obali

Image
Foto: Screenshot/Instagram/TikTok

Svako ljeto s obitelji provodi nekoliko tjedana na Jadranu, a svojim snimkama otkriva sve lijepe strane plovidbe, ali i poteškoće

3.7.2023.
15:15
Screenshot/Instagram/TikTok
Play logo

"Nakon što smo prenoćili u marini, probudili smo se rano ujutro i otišli u pekarnicu po doručak. Najdraži dio ovakvog načina putovanja mi je što obiđemo brojna mala mjesta. Zatim smo otišli u supermarket po namirnice jer ćemo sutra prenoćiti usidreni na bovi pa nećemo imati pristup trgovini", opsuje na Tik Toku  Mia Challiner, 19-godišnja Britanka koja s obitelji krstari Jadranom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play logo
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play logo

"Morali smo kupiti vodu jer voda na brodu nije za piće. Hladnjak je poprilično malen, pa možemo spremiti hranu samo za dan ili dva. Svako jutro doručkujemo na palubi, gdje zatim napravimo dnevni plan - koje otoke ćemo obići i gdje ćemo ručati - jer smo u pokretu svaki dan", nastavila je, a u komentarima istaknula da svako ljeto s obitelji idu na Jadran.

"Moj djed je skiper, ali svi mu pomažemo na brodu. Ja sam zadužena za kuhanje, što je ponekad zahtjevno kad je vjetrovito i kad su veliki valovi. Jedemo u restoranu svaku večer tako da je ručak jedino što si moramo pripremiti", dodala je Mia, a njezina objava privukla je brojne komentatore.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play logo
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play logo

Uz pohvale njenom vlogu i  hrvatskoj obali, neki su imali i praktičnih pitanja. Tako je jedan jedriličar pitao zašto ne pije vodu na brodu, obzirom da on najnormalnije pije vodu iz hrvatskih marina, a Mia je pojasnila da je problem u tankovima na jedrilici jer se ne čiste. Neki su se raspitivali oko njenih noktiju, drugi gdje se tušira, no ipak su prevladavali komentari u kojima joj korisnici zavide.  "Ovo je sve što želim od života", "Da sam barem bogat", "Predivno", "Nedostaje mi Hrvatska", "Mislim da je ovo najbolji način za obilazak neke zemlje", "Ovo izgleda jako zabavno".

BKFC 50
Kalkanski krugovi
Love island UK
San snova
default_cta
Ljubav je na selu
Štrumpfovi
Bijela kraljica
Britain's Got Talent
default_cta
Pun mjesec
Play logo
Play logo
Play logo