ADVENT U ZAGREBU MEĐU 15 NAJBOLJIH U SVIJETU: / CNN nas je uvrstio na svoj prestižni popis, evo što im se najviše sviđa

Image
Foto: Pixsell

Zagreb, koji je dvije godine zaredom dobio nagradu za najbolji europski advent, sada se našao i na CNN-ovom popisu 15 najboljih božićnih sajmova u svijetu.

7.12.2017.
12:49
Pixsell
Play logo

CNN je na svoj popis 15 najboljih božićnih sajmova u svijetu uvrstio i Zagreb.

Brojne atrakcije u ulicama oko glavnog trga

Božićni šoping ne mora značiti bjesomučno guranje kroz trgovine i kupovinu u zadnji čas ili traženje popusta na Internetu. CNN tako savjetuje spajanje putovanja i kupovine božićnih poklona i daje popis 15 najboljih božićnih sajmova u svijetu, od kojih se onaj zagrebački našao na 14. mjestu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nisu propustili spomenuti ni to da je Zagreb dobio nagradu za najbolji božićni sajam dvije godine za redom.

'Advent u Zagrebu dobio je nagradu 'best Christmas destination' od portala European Best destinations, dvije godine za redom. Na ulicama koje okružuju Trg bana Josipa Jelačića, brojne atrakcije uključuju ledene skulpture, pop-up barove, štandove s hranom i vanjske glazbene pozornice', pišu.

'Ples na ulici uz jelo i piće'

Čak postoji i područje posvećeno 'fuliranju', gdje posjetitelji mogu plesati na ulici i jesti i piti koliko im srce poželi', piše CNN i dodaje da je posebna atrakcija Veseli Božićni tramvaj koji djeci, ali i odraslima, nudi obilazak centra grada u tramvaju s Djedom Božićnjakom i njegovim vilenjacima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play logo

Na CNN-ovom je popisu na prvom mjestu božićnih sajmova onaj u francuskom Strasbourgu, a spominju još i Beč, MOntreal u Kanadi, Prag, Firencu, Krakov, Birgmingham, Kopenhagen, Berlin, Bruxelles, Barcelonu, Stockholn i New York.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Laži sa mnon
Superstar
Život na vagi
90 dana: Životi samaca
Darcey & Stacey
default_cta
Ljubav je na selu
Ekstremne sestre
Ljubav u divljini
Britain's Got Talent
Play logo