STIGLA KONKURENCIJA IZ AZIJE! / Žena iz Srbije progovorila: 'Biraš ih iz kataloga, na vratima te čeka tajni znak, a nakon seksa slijedi najgore'

Image
Foto: shutterstock

Sve djevojke imaju eksplicitne fotografije, recenzije i ocjene na internetu. Klijenti ostavljaju komentare jesu li zadovoljni uslugama, a one imaju obvezu odgovoriti

15.1.2022.
18:17
shutterstock
Play logo

Prostitucija u Srbiji zakonom je zabranjena, ali usprkos tomu, najstariji zanat cvjeta u Beogradu, kamo dolaze slobodoumne djevojke iz različitih dijelova svijeta.

Seksualne usluge u zamjenu za novac nude najviše djevojke iz azijskih zemalja poput Kine, Japana i Malezije, koje svoje klijente iz Srbije dočekuju u stanovima na različitim lokacijama. Usluge naplaćuju od 80 do 300 eura i zaradu dijele s organizatorima, piše Mondo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kragujevčanka J. M. koja je bliska djevojkama koje se bave ovim poslom ispričala je na koji način klijenti dogovaraju sastanak s djevojkama koje se bave prostitucijom.

Image
DOZE VRIJEDNA AKCIJA /

Tko se odluči cijepiti, zauzvrat dobije prostitutku! Imat će je samo za sebe na pola sata i može birati koju će

Image
DOZE VRIJEDNA AKCIJA /

Tko se odluči cijepiti, zauzvrat dobije prostitutku! Imat će je samo za sebe na pola sata i može birati koju će

Misle da se dopisuju s prostitutkom, ali...

"Prostitucija je organizirana tako da se kontakt i vrste usluge mogu pronaći vrlo jednostavno na internetu. Kada se klijent javi na telefon, na engleskom jeziku dobije daljnje upute. Na stranicama postoje detalji ponude i klijent u katalogu može birati želi li seksualne usluge djevojaka iz Rusije, Brazila, Kine, ili Malezije. Sve je otvoreno i javno, postoje slike, brojevi telefona i kontakti, a sve funkcionira preko WhatsAppa. Dopisivanje je na engleskom jeziku, klijent ugovora termin i dobiva lokaciju na koju treba doći. Iako misli da cijelo vrijeme komunicira izravno s djevojkom s kojom želi sastanak, zapravo se dopisuje s koordinatorom, jer većina prostitutki ne zna engleski jezik", otkrila je J. M.

Stanovi u kojima strankinje nude seksualne usluge nalaze se uglavnom u samom centru grada i na njima su ulazna vrata jasno obilježena, kako ne bi došlo do zabune. Da bi lakše objasnile klijentima kamo da dođu, uglavnom pošalju slike ulaznih vrata stana na kojima se nalazi obilježje, na primjer gramofonska ploča na špijunki.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U stanovima gdje usluge pružaju djevojke iz Kine interijer je uređen u azijskom stilu, a klijenti se dočekuju mirisnim štapićima, istočnjačkom glazbom i eteričnim uljima. Događalo se da mušterijama smeta kada se osjećaju specifični mirisi azijske kuhinje ili vide ostaci ručka, pa ne žele više dolaziti. S djevojkama iz Azije događaju se pogreške u organizaciji, kada klijent umjesto djevojke sa slike dobije sastanak s drugom ženom", objasnila je sugovornica Monda, upućena u detalje odnosa klijenata i prostitutki iz Azije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uglavnom su u dobi između 18 i 40 godina

"To su žene koje su došle iz siromašnih dijelova svoje zemlje, nemaju druge prihode i sigurno su jako nesretne. U njihovoj kulturi je da se ne žale, da slušaju muškarca i budu pokorne. Kada pokušate s njima komunicirati, vrlo su zatvorene, a osim toga ne govore nijedan strani jezik. U potpunosti su ovisne o organizatoru prostitucije, odnosno makrou", rekla je J. M.

S drugim strankinjama koje pružaju seksualne usluge u Srbiji situacija je, kako ona tvrdi, slična. Najviše ima djevojaka iz Rusije i Rumunjske, ali sve ih je više i iz ostalih dijelova svijeta. Uglavnom su u dobi između 18 i 40 godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mnogo djevojaka iz Singapura, Brazila i Japana došlo je u Srbiju kako bi se bavilo prostitucijom. Sve imaju eksplicitne fotografije, recenzije i ocjene na internetu. Klijenti ostavljaju komentare jesu li zadovoljni uslugama, kao da je u pitanju neka roba. Djevojke obvezno moraju odgovoriti na takve komentare, što je zaista užasno. Sigurno se nijedna od njih ne želi baviti prostitucijom, žele normalan život i posao u svojoj zemlji, ali ih je tko zna kakva muka natjerala da dođu u Srbiju. Sve su to teške životne priče, nadam se da će se jednom pronaći rješenje i stati na put prostituciji te da će policija reagirati, bilo da se radi o ženama iz Srbije ili drugog dijela svijeta", zaključila je Kragujevčanka za Mondo.

BKFC 50
Superstar
Love island UK
Elon Musk show
default_cta
Ljubav je na selu
Ja sam Zlatan
Señorita 89
Britain's Got Talent
default_cta
Tri sestre
Play logo