Polaroid je izbacio dva modela legendarne 96 kamere, ako želite fotke kao s Instagram filterima, ali bez ikakve obrade

Image
Foto: polaroid

Ošamarit će vas nostalgijom za 90-ima, kao i generalno hrpa stvari danas

9.4.2018.
14:05
polaroid
VOYO logo

Ako vam nije dosta nostalgije za 90-ima i svih 90's trendova koji se ponovno vraćaju, kako u modi, tako i u svijetu ljepote, make-upa, serija i filmova, evo još jedna vijest koja bi vas mogla razveseliti i zbog koje ćete se poželjeti vratiti 20-ak godina unazad.

Polaroid je, naime, u prodaju ponovno izbacio legendarnu Polaroid 96 kameru kojom možete fotkati fotke koje izgledaju kao da ste ih obradili svim onim raznim Instagram filterima, ali ih ne morate uopće obrađivati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz Polaroida su izbacili dva modela 96 kamere, jedan u kombinaciji plave i crvene boje, a drugi u kombinaciji žute i tirkizne, a možete ih nabaviti na njihovom web shopu po cijeni od 189,99 eura po komadu. To je, dakle, 1.404,97 kuna, plus cijena filmova za aparate, čija je cijena po pakiranju od tri komada 55 eura, odnosno 406,72 kune.

Dolaze u dvije kombinacije boja, ali cijena im, nažalost, i nije baš mala

Image

Polaroid

Image

Polaroid

Navodno se užasno brzo rasprodaju, pa ako želite ugrabiti svoj komad, možda biste poželjele požuriti s time, piše Cosmopolitan, ali moramo se složiti da im cijena i nije baš naročito niska...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako vam se sviđaju? Biste li voljele nabaviti jedan?

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ksw 96
Gledaj uživo 20.7. od 20 sati
VOYO logo