'BRILJANTNA' PRIJEVARA / Pohvalila se da svom dečku naplaćuje stanarinu i izazvala burnu raspravu: 'On ne zna da sam je vlasnica zgrade'

Šokantno priznanje pregledano je više od 1,7 milijuna puta, a pratitelji su ostali podijeljeni zbog njena ponašanja

8.9.2021.
9:30
TikTok/@jaynedoee0
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

TikTokerica @jaynedoee0 otkrila je da je svom dečku tajna najmodavka. Ona je u videu, koji je ubrzo postao viralan, kazala kako je on godinu dana sam plaćao stanarinu te da nije znao da je ona vlasnica cijele zgrade, piše Daily Mail.

Njeno šokantno priznanje pregledano je više od 1,7 milijuna puta, a pratitelji su ostali podijeljeni zbog njena ponašanja. Ona je, naime, ispričala kako njen dečko već godinu dana živi s njom i da "plaća stanarinu", kao i "sve veće račune".

"On uopće ne zna da sam ja stanodavac i da već pet godina posjedujem našu zgradu. Dakle, sva njegova plaćanju idu ravno meni. Mislite li da će biti ljutit kad to sazna?", rekla je.

Uslijedila je burna rasprava

Tisuće ljudi komentirale su njen video koji je izazvao burnu raspravu. Neki su je optužili da je koristila dečka bez njegova znanja, tvrdeći da nije stvar u tome što samo on plaća stanarinu, već u tome da laže kome njegov novac ide.

"To je tako pogrešno. Pokazuje da ga samo koristiš. Jadnik", "Nije čak stvar u tome da plaća, već laž koja stoji iza toga. Ako plaća svaki drugi račun, prilično sam sigurna da mu ne bi smetalo platiti hipoteku", samo su neki od komentara.

Drugi su, pak, pohvalili njenu "briljantnu" prijevaru te su istaknuli da bi njen dečko ionako morao plaćati stanarinu da živi negdje drugdje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

"Neki su samo ljutiti što je to smislila, a vi niste", "I dalje mora platiti stanarinu! Banka ne prihvaća ljubav umjesto novca svaki mjesec", poručili su.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Zaštitne maske za lice troslojne - 50 komada
22,12kn55kn
Mekane i udobne, pružaju zaštitu od 95%.
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali