Pippa Middleton je možda najgora mladenka ikad. Evo kakve je sulude zahtjeve imala prije vjenčanja

Image
Foto: afp, JUSTIN TALLIS

Wow, nama ove stvari zvuče dosta radikalno...

23.5.2017.
14:00
afp, JUSTIN TALLIS
Play logo

Pippa Middleton, mlađa sestra vojvotkinje Kate, u subotu je uplovila u bračnu luku s osam godina starijim partnerom Jamesom Matthewsom. I dok su u početku svi bili oduševljeni divnom ceremonijom i njezinom raskošnom haljinom, kad se buka oko vjenčanja stišala, svi su počeli šuškati o suludim zahtjevima i razmaženom ponašanju zahtjevne mladenke.

Pippa Middleton blista u vjenčanici dizajnera Gilesa Deacona na svoj najljepši dan

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim što je prije vjenčanja vježbala do iznemoglosti i podvrgnula se restriktivnoj dijeti, jer je htjela izgubiti što više kilograma u što kraćem vremenskom razdoblju kako bi izgledala apsolutno savršeno na svoj najvažniji dan, Pippa je prije vjenčanja svoje goste obavijestila o takozvanom 'No ring, no bring' pravilu, piše Aol, koje je zapravo značilo da svaki uzvanik koji nije oženjen ili svaka uzvanica koja nije udana ne mogu povesti svoje partnere na vjenčanje. Jer, bez prstena se, očito, ne računa.

Nutricionisti ozbiljno upozoravaju: Nemojte isprobavati opasnu dijetu Pippe Middleton

Nije htjela da joj drugi ukradu show

shimmer fallback
shimmer fallback

Time je, pretpostavljate, htjela osigurati da se na njezinoj ceremoniji vjenčanja ne pojave zgodne djevojke poput Meghan Markle, djevojke princa Harryja, te manekenke Vogue Williams, koja je u to vrijeme bila u vezi s bratom njezina tada još uvijek zaručnika Jamesa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pippa je princu Harryju, navodno, dala samo jednu pozivnicu, kako bi mogla biti sigurna da se na ceremoniji vjenčanja neće pojaviti s Meghan, što bi bilo prvo njihovo službeno zajedničko pojavljivanje u javnosti i zbog čega bi sva pozornost vjerojatno bila usmjerena na njih, a ne na nju i njezinog supruga Jamesa. Htjela je da baš sve bude po planu. Tako je Harry morao 'potajno' dovesti Meghan na zabavu nakon vjenčanja, kako ne bi privlačili previše medijske, ali i pozornosti općenito.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sa sestrom Kate bila je slična situacija

shimmer fallback
shimmer fallback

Također, nije htjela da joj njezina sestra Kate ukrade show, pa je i ona morala doći odjevena što je jednostavnije moguće, a tu je, na svu sreću, i uspjela - jer su svi nakon vjenčanja pričali samo o njezinoj vjenčanici. Koja je, priznajemo, stvarno bila jako lijepa.

Opasna dijeta

Play logo
shimmer fallback
shimmer fallback

O onoj opasnoj dijeti kojoj se podvrgnula već smo i ranije pisale, a nutricionisti su ozbiljno upozorili da se ovakvih dijeta moramo strogo kloniti. Ona je, naime, prehranom unosila količinu kalorija koja je daleko ispod propisanog minimuma, a time je prilično ugrožavala zdravlje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Život na vagi
Trag divljači
Tri sestre
Señorita 89
Laži sa mnon
default_cta
Raspoloženi za ljubav
Ljubav je na selu
Elon Musk show
Kako zadovoljiti ženu
Britain's Got Talent
default_cta
Obiteljske tajne
Play logo