Ovo su tri horoskopska znaka kojima ne možete tako lako poljuljati samopouzdanje

Image

Dok je nekima lako poljuljati samopozdanje u sebe, drugi su otporni na kritike i gotovo nikada ne dopuštaju sumnjati sami u sebe i osjećati se nesigurnima.

18.3.2018.
11:00
Play logo

Tako je lako u današnje vrijeme poljuljati nečiju nesigurnost. Bombardirani smo sa svih strana idejama o savršenim tijelima, o tome koliko bismo uspješni trebali biti ili prijatelja imati. Nemoguće je dosegnuti te nerealne standarde, pa se s vremena na vrijeme osjećamo neuspješnima i tako nesigurnima u sebe. No, nismo svi isti. Postoje horoskopski znakovi koji gotovo nikada ne sumnjaju u sebe, piše Elite Day.

Lav

Ovaj horoskopski znak izuzetno je samouvjeren. I to toliko da njegova ljubav prema samom sebi može vrlo lako graničiti s arogancijom. Ludo su zaljubljeni sami u sebe i ne boje se biti u centru pažnje kako bi svijetu pokazali koliko su divni. Svaku priliku koju Lav vidi iskoristiti će da se pokaže u najboljem izdanju, a nijedna kritika ga neće pokolebati i uplašiti. Štoviše, svjesni su kako će na taj način samo izvući pouku iz svojih grešaka i naučiti nešto novo. Lav je uvijek spreman riskirati jer zna kako na taj način može samo profitirati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play logo
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play logo
shimmer fallback
shimmer fallback

Strijelac

Za Strijelca je svaki dan nova pustolovina. Uživa u životu i svemu što mu on pruža. Obožavaju putovanja, upoznavati zanimljive ljude, a spremni su i za razne spontane i divlje avanture zbog kojih će se sjećati do kraja života. Oni jednostavno nemaju vremena sumnjati u sebe i tako sabotirati svoju životnu avanturu. Upravo na tome im zavide mnogi, ali oni se nikada ne obaziru na mišljenja drugih i tračeve. Oni znaju tko su i za što su sposobni te se nikada ne boje izaći iz svoje zone sigurnosti kako bi probali nešto novo. Budući da je njihova životna misija živjeti punim plućima, mjesta za nesigurnost jednostavno nema.

Ovan

S ovim horoskopskim znakom se nemojte petljati i ulaziti u sukob jer ćete iz te igre izaći kao gubitnik. Ovan je natjecateljskog duha i uvijek je spreman do savršenstva raditi na svojim vještinama i širiti svoje znanje. Uvjereni su kako za njih nema te prepreke koju ne mogu svladati. Zašto? Zato što imaju tu nevjerojatno veliku i jaku energiju, baš kao što je i njihov ponos, pa svoju energiju ne mogu tratiti na njegovanje svoje nesigurnosti. Kada bi dopustili da ih svaka glupost povrijedi, nema šanse da bi bili toliko neustrašivi kao što jesu.

BKFC 50
Kalkanski krugovi
Love island UK
San snova
default_cta
Ljubav je na selu
Štrumpfovi
Bijela kraljica
Britain's Got Talent
default_cta
Pun mjesec
Play logo
Play logo
Play logo