Slučaj koji zvuči kao scena iz horora prepričala je zabrinuta dječakova baka

Bez obzira na dob, noćne more nikada nisu ugodne. No, jedna obitelj ne može dokučiti je li strah njihovog sina, odnosno unuka baziran na snovima ili na javi.

Naime, dječak tvrdi da ga svake noći posjećuje čudna gospođa s bizarnim zahtjevom.

Njegova baka toliko je zabrinuta zbog te priče da se pismom obratila kolumnistici na stranici slate.com, a cijeli slučaj zvuči kao nešto iz horor filma.

"Moj dvoipolgodišnji unuk ima ponavljajuću noćnu moru već desetak dana. Budi se jako uzrujan tvrdeći da je neka gospođa u njegovoj sobi. Kada sam ga pitala razgovara li s njime i zašto misli da je ona tamo, on kaže da želi nešto iz njegove sobe i da mu želi nešto staviti na stopalo. Boji se leći u krevet", objasnila je baka.

Dodala je da dječak trenutno uči kako sam ići na WC i dobio je sestricu prije četiri tjedna te da shvaća kako zbog takvih životnih promjena može imati noćne more i bujnu maštu. "Ipak, ovo mi se činilo predetaljno i jezivo", napisala je baka koja ne zna kako da se nosi s cijelom situacijom.

Savjet kolumnistice

Kolumnistica je obitelji predložila da pričekaju kako će se sve razvijati budući da desetak dana nije predug period za ponavljajuće noćne more.

Predlaže da koriste uobičajena 'sredstva protiv noćnih mora', poput spavanja s upaljenim svjetlom ili korištenja "spreja za tjeranje čudnih gospođa". Ako ni to ne upali, savjetuje im da kupe kameru kako bi "svi mogli vidjeti duha" i tako dječaku pokazati da je sve umislio.