'ON JE SUPERMEN, PREDIVAN ČOVJEK': / Stanodavac divnom gestom usrećio svoje podstanare, pogledajte što im je napisao

Na ulazna vrata svih svojih zgrada postavio je obavijest koja je njegovim podstanarima izmamila osmijeh na lice

7.4.2020.
16:49
YouTube
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Stanodavac iz Brooklyna najavio je da će se zbog pandemije koronavirusa odreći najma za travanj od svih svojih podstanara - kojih ima ih oko 200.

Mario Salerno (59) je 30. ožujka na ulazna vrata svih svojih zgrada postavio obavijest koja je njegovim podstanarima izmamila osmijeh na lice: "Zbog pandemije koronavirusa, koja utječe na sve nas, ne trebate mi platiti stanarinu za travanj."

Važnije mu je zdravlje ljudi

Salerno posjeduje 80 apartmana s oko ​​200 podstanara raspoređenih po Williamsburgu i Greenpointu. Ovakvu odluku donio je, kako kaže, nakon što je čuo od više stanara da su imali novčanih problema zbog virusa.

Na pitanje koliko će biti u gubitku, stanodavac je odgovorio kako mu je važnije zdravlje ljudi. "Želim da svi budu zdravi", izjavio je. "Samo je to važno."

Podstanari ga hvale

Rođen u srcu Williamsburga na aveniji Metropolitan, Salerno je naslijedio benzinsku stanicu svojega oca i postao poznata figura u zajednici. Za NBC je izjavio kako mu je u ovim trenucima važnije da su ljudi zdravi i da nisu gladni. "Ne brinite se zbog plaćanja meni, brinite se o svom susjedu i brinite se o svojoj obitelji", poručio je.

Kaitlyn Guteski, jedna od njegovih podstanarki, zbog pandemije je bila prisiljena zatvoriti frizerski salon i od tada nema prihoda. Nije znala kako će namiriti stanarinu i već se bojala da će se morati vratiti živjeti s roditeljima. "On je Superman! Predivan čovjek", rekla je o svojemu stanodavcu.

Možda će te zanimati

Telegram

Još iz rubrike

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali