Play ponuda

ON GOTOVO NI LIPU NE POTROŠI: / Kavu kuha u čarapi, a vodom od tuširanja pere suđe. Njegova obitelj očajna: 'Bolesno je škrt'

Image

Trenutni cilj mu je primiti račun za vodu koji će iznositi - nula kuna

16.3.2021.
13:59
Play ponuda

Michael McSurley sebe naziva najvećom škrticom u Tennesseeju, a sa svojim inovativnim, ali prilično neobičnim planom potrošnje tvrdi da mjesečno uštedi i do 1000 dolara. Sudjelujući u emisiji "Extreme Cheapskates", koja se prikazuje na TLC-u, priznao je da je škrt, ali učinkovit.

McSurley je napravio radikalne promjene u svome načinu života pa je tako "izumio" vlastiti aparat za kavu koji se sastoji od šalice, stare čarape i užeta. Nakon što skuha vodu, prelije ju preko stare čarape u kojoj se nalazi kava. Uže služi kako bi čarapa čvrsto stajala u šalici.

Čak mu nije cilj uštedjeti

"Volim ga, ali on je bolesno škrt", izjavila je Michaelova majka Judy, s kojom se slaže i njegov otac Don. Ovaj 40-godišnjak tvrdi da on zapravo nema cilj uštedjeti novac, već on novac uopće ne želi trošiti.

Image
EKSTREMNA ŠKRTICA POKAZALA ŠTO RADI KAD DOBIJE MJESEČNICU: /

'Uloške iz inata ne kupujem, radije ovako iskoristim tuđe čarape...'

Image
EKSTREMNA ŠKRTICA POKAZALA ŠTO RADI KAD DOBIJE MJESEČNICU: /

'Uloške iz inata ne kupujem, radije ovako iskoristim tuđe čarape...'

Otišao je toliko daleko da tijekom tuširanja stavi čep u kadu, a onda tu vodu koja se sakupi prelije u kantu kako bi je sačuvao i iskoristio za neke druge stvari - pranje posuđa, odjeće, čišćenje doma...

Roditelji ga ne podržavaju

"Smeće bacam jednom tjedno, toliko često perem i posuđe, a rublje perem samo jednom mjesečno", izjavio je Michael, kojega roditelji ne podržavaju u njegovu načinu života.

"Smatramo da je to odvratno i nehigijenski", rekli u oni. Kako prenosi The Sun, McSurley sakuplja i kišnicu, koju ponekad iskoristi za tuširanje, ali većinom za zalijevanje cvijeća. Trenutni cilj mu je primiti račun za vodu koji će iznositi - nula kuna.

Play ponuda
Play ponuda