Play ponuda

Ništa ih ne može razdvojiti: Ovo su najbolji parovi po horoskopu koji se savršeno razumiju

Image
Foto: Giphy

Blizanci i Vodenjak savršeno se razumiju na svim razinama, a Škorpion i Rak uživaju u strasti i razumijevanju

16.11.2016.
18:59
Giphy
Play ponuda

Položaj zvijezda pri rođenju može mnogo reći o karakteru pojedinca, vjerovali vi u to ili ne. Iako je svatko različit, neki se znakovi odlično slažu, dok se neki ne mogu podnijeti. Evo tko vam najviše odgovara po zodijaku.

Ovan i Vodenjak

shimmer fallback
shimmer fallback

Oboje su za akciju pa njima nikada neće biti dosadno. Uživaju u zajedničkim aktivnostima, međusobno se zabavljaju i podupiru pa ova veza može potrajati do kraja života.

Bik i Rak

Ovaj par zna kako podijeliti osjećaje s onim drugim i osjeća veliku povezanost. Super se razumiju, poštuju i uvažavaju pa je ovaj odnos jedan od kvalitetnijih.

Blizanci i Vodenjak

shimmer fallback
shimmer fallback

Jedan od najpoznatijih parova zodijaka. Zaista su stvoreni jedno za drugo. U cijelosti se razumiju, povezani su na svim razinama i ne narušavaju potrebu za slobodom koju ovi znakovi toliko vole.

Rak i Ribe

Oboje iznimno osjećajni, odlično funkcioniraju zajedno. Žude za povezanošću s partnerom i važno im je da su oboje otvoreni po pitanju ljubavi i osjećaja.

Lav i Strijelac

shimmer fallback
shimmer fallback

Vatra iz aure ovog para izbija na svim stranama. Strast ih pokreće i uvijek će se međusobno podupirati u snovima, težnjama i ciljevima.

Djevica i Bik

Još jedan savršen par po zvijezdama. Djevici je jako važna sigurnost u životu, a to privlači i Bika koji je pouzdan i uz njega će se sigurno osjećati stabilno i sigurno.

Vaga i Blizanci

shimmer fallback
shimmer fallback

Ovu vezu karakterizira snažna povezanost na intelektualnoj razini. Vaga donosi ravnotežu, a Blizanac zabavu pa im neće biti dosadno ni u društvu ni kada su sami.

Škorpion i Rak

Iako na glasu kao veliki šarmer opsjednut seksom, Škorpiona itekako privlače osobe poput Rakova koji mu mogu pružiti toliko željenu emocionalnu povezanost. Međusobno odlično balansiraju prednosti i slabosti.

Strijelac i Ovan

shimmer fallback
shimmer fallback

Spoj dvaju vatrenih znakova producira veliku količnu strastvene energije koju par usmjerava na svako područje zajedničkog života. Odvažuju se na avanture i sve probleme mogu riješiti zajedničkim snagama.

Jarac i Bik

Bik i Jarac zajedno čine praktično i razumno partnerstvo puno poštovanja i međusobnog obožavanja. Jarcu je vrlo važna karijera što će Bik spremno prihvatiti i biti mu potpora, a Jarac će mu zato pružiti bezrezervnu ljubav i podršku.

Vodenjak i Vaga

shimmer fallback
shimmer fallback

Odlična, gotovo savršena kombinacija. U njoj svaki partner ispunjava sve zahtjeve onog drugog, ono što treba jednom drugi nudi, nadopunjuju se i ispunjuju. Ovakva povezanost čini vezu snažnom i dugotrajnom.

Ribe i Škorpion

Sanjarske, senzualne Ribe jako se dobro razumiju sa strastvenim i intuitivnim Škorpionima kako na intelektualnoj razini, tako i na fizičkoj i emocionalnoj. Ova veza prepuna je poštovanja i razumijevanja, ali i strasti.

Play ponuda
Play ponuda