Razgovori za posao uvijek su stresni za kandidate jer se žele predstaviti u što boljem svjetlu. No, jedan mladić doživio je noćnu moru kada je usred intervjua izgubio kontrolu nad tjelesnim funkcijama, piše Mirror.

Kako je otkrio na Redditu, veselio se razgovoru u obližnjoj trgovini jer je mislio da pozicija na koju se prijavljuje zvuči zabavno.

Asistentica i poslovođa su ga ispitivali kada je mladiću iznenada pozlilo. Iz vedra neba povratio je u svoju zaštitnu masku, a rigotina se ubrzo izlila iz maske na njegovu košulju.

"Pomislio sam kako intervju dobro protječe jer su oboje dobro reagirali na moje odgovore, a i ja sam bio zadovoljan. Nakon nekoliko minuta dobio sam nagon za podrigivanjem, samo što se nije radilo o podrigivanju. Odjednom mi je rigotina ispunila usta, a rukom sam instinktivno počeo zadržavati sve što je izlazilo. Rigotina je potom eruptirala iz mojih usta i izlila se po mojoj košulji i radnom stolu poslovođe", napisao je nesretni mladić.

Humorom protiv neugode

"Kada mi više nije bilo mučno pitao sam ih: 'Neću dobiti posao, zar ne?', ali asistentica i poslovođa su počeli trčkarati u potrazi za papirnatim ubrusima. Dok su oni čistili pod i stol, ja sam ih pogledao i rekao: 'Kladim se da smo svi ovo prvi put doživjeli'. Oboje su se na to počeli smijati, a ja nisam skidao osmijeh s lica", dodao je.

Poslovođa ga je potom ispratio i rekao da će ga nazvati oko dovršavanja intervjua. Opisao je i kako se cijelu vožnju prema doma histerično smijao jer nije mogao vjerovati što mu se dogodilo. "Mislim da neću dobiti posao", zaključio je.

Korisnici Reddita pružili su mu podršku u komentarima.

"Neće te zaboraviti, ali na pozitivan način. Upravo si im jako neugodnu situaciju učinio ugodnom. To je sjajna vještina za posao", "Ja bih te zaposlila zbog šarma i smisla za humor koji si pokazao", "Svaka čast što si se smijao, ja bih plakala cijelo vrijeme", pisali su.