Ne bi li bilo super našminkati se u sekundi bez ijednog kozmetičkog proizvoda? Disney ima rješenje

Image
Foto: marinamamic/instagram

Želite i vi isprobati ovakve lampe? Nama bi dobro došle...

28.4.2017.
14:00
marinamamic/instagram
VOYO logo

Svi vi koji obožavate raditi selfieje znate da je jako važno pronaći dobru svjetlost, jer samo tako oni mogu ispasti najbolje na svijetu. No, čini se kako će vam u budućnosti 'pravo' svjetlo biti dovoljno da u trenu izgledate kao da ste spremni za crveni tepih, bez da na licu imate i trunke šminke.

Naime, iz Disney Research-a su dizajnirali svjetlo koje projicira iluziju šminke na lice i zvuči kao nešto oko čega bismo trebale biti dosta uzbuđene.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poznatija kao Makeup lampe, ova tehnologija slična je vašim omiljenim filterima na Snapchatu. A još je sličnija onom tribute nastupuLady Gage u čast Davida Bowieja, kad je uz pomoć Intelovog 'mapiranja lica' uspjela isfurati nekoliko njegovih najpoznatijih makeup look-ova dok je pjevala na pozornici. No, Makeup lampe korak su i ispred tog izuma, jer će moći pratiti svaki vaš pokret u stvarnom vremenu, pa čak i predvidjeti na koji će se način vaše lice pomaknuti, kako iluzija šminke nikad ne bi bila prekinuta.

Pomažu performerima u Disneyjevim zabavnim parkovima

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A ove lampe čine se kao savršen tehnološki izum za glumce i performere u Disneyjevim zabavnim parkovima, koji se mogu prerušiti u koji god lik žele, bez pomoći i jednog jedinog makeup proizvoda, piše Teen Vogue. A i nama bi dobro došao s vremena na vrijeme, zar ne?

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FON
Gledaj od 27.srpnja
VOYO logo