Ovo opet dokazuje kako je na ženama konstantan pritisak da moraju izgledati na određen način

Drew Barrymore prolazila je kroz puno faza u životu, a neke od njih smo mogli vidjeti i na malim ekranima. Često se borila s kilogramima i pritiskom da mora biti mršava kako bi dobila ulogu.

U showu The Late Late Show With James Corden promovirala je drugu sezonu serije Santa Clarita Diet koja se vrti na Netflixu te je ispričala prilično zanimljivu anegdotu koju je doživjela, navodi Scary Mommy.

"Nedavno sam izlazila iz restorana s prijateljicama i njihovom djecom, kada me zaustavila jedna obožavateljica i prokomentirao da imam puno djece. "Nisu sva moja, imam samo dvoje", rekla sam mu, na što je odgovorio da onda očito čekam još jedno", rekla je Barrymore.

Na taj ishitren komentar Barrymore je dala genijalan odgovor: "Ne, samo sam debela."

Bez obzira na i ne tako suptilne reference na njezinu težinu, glumica je uvijek otvoreno govorila o starenju, kilogramima i kako je to biti glumica u industriji gdje se žene ne cijene kao njihove muške kolege.

"Takva sam kakva sam i nemam tijelo za bikini. Čak nemam ni jednodijelni badić", rekla je za Instyle.

Sve u svemu, nikada ne treba pretpostavljati da je žena trudna, osim ako to ona sama nije rekla jer će imati potpuno pravo odgovoriti baš poput Barrymore.