ŠTO MLAĐE, TO ZAHTJEVNIJE / Koja je idealna veličina penisa? Izjasnile se i žene i muškarci, a preferencije variraju ovisno o dobi

U istraživanju na oko 1000 Amerikanaca, 74 posto žena vjeruje da je veličina penisa važna, dok to isto vjeruje 68 posto mladića

22.11.2021.
20:26
Shutterstock

Za prosječnog muškarca veličina i oblik penisa mogu biti neugodna tema. Sada je nova studija otkrila do čega je ljudima stvarno stalo, a rezultati bi vas mogli iznenaditi. Prema klinici za zdravlje Medzino, više od polovice generacije Z smatra da je veličina penisa važna, u usporedbi s 29 posto milenijalaca, piše Daily Star.

U međuvremenu, čini se da 13 posto generacije X i 14 posto pripadnika baby booma brine o mjerenjima tamo dolje. A ukupno, 71 posto ispitanika kaže da je veličina penisa važna za njihov seksualni užitak. Studija je također pokazala da će generacija Z (85 posto) najvjerojatnije reći da je veličina penisa važna za njihov seksualni užitak. Što se tiče milenijalaca, oko 74 posto smatra da je to važno, u usporedbi s generacijom X (60 posto) i baby boomerima (61 posto).

Idealna veličina je od 15 do 20 centimetara

Što se tiče "idealne" veličine penisa, oko 41 posto glasovalo je za veličinu od 15 do 20 centimentara. Nevjerojatnih 48 posto ispitanika reklo je da želi veći obujam nego duljinu, dok 68 posto preferira obrezan penis. U studiji je samo 31 posto ljudi tvrdilo da im se sviđa zakrivljena muškost prema gore.

Generacija Z kaže da bi idealan penis trebao biti obrezan, u usporedbi sa 70 posto milenijalaca, 60 posto generacija X i baby booma. U istraživanju na oko 1000 Amerikanaca, 74 posto žena vjeruje da je veličina penisa važna, dok to isto vjeruje 68 posto mladića.

U međuvremenu, istraživanje koje je naveo britanski NHS na više od 50.000 muškaraca i žena pokazalo je da bi 45 posto muškaraca željelo veći penis. No, visok postotak žena u izvješću profesora Kevana Wyliea (85 posto) bilo je zadovoljno veličinom penisa svog partnera. Istraživači nisu pronašli nikakvu vezu između veličine cipela i duljine penisa.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali