Zvijezde koje su se skinule, a nije im baš ništa pomoglo

Uvijek je lijepo vidjeti golo žensko tijelo. Zapravo, gotovo uvijek, jer postoje i iznimke kad bi bilo bolje da su poznate dame odjeću zadržale na sebi.

30.10.2012.
9:16
VOYO logo

Nadya Suleman Što bi majka četrnaestero djece trebala napraviti da prehrani ta silna gladna usta? Pozirati u toplesu za europski časopis, naravno. Nadya Suleman na fotkama u toplesu izgleda kao da obavlja samopregled grudi. Naravno, sve to nije pomoglo mladoj majci jer još uvijek razmišlja o objavi bankrota.

Khloe Kardashian Khloe je uvijek bila poznata kao 'krupnija' Kardashianka, pa nas je razveselilo kad smo vidjeli da se pomirila sa svojom linijom i pozirala za PETA-inu reklamu. No, ipak, čini se da se više fokusiramo na njenu lavlju grivu nego na njezino tijelo... Možda je upravo to bila poanta?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Chris Brown Posljednja stvar koju Chris treba je loš publicitet, tako da gole fotografije nisu nimalo pomogle u popravljanju njegovog narušenog ugleda.

Nia Long Njezina pretjerano fotošopirana fotografija za PETA-inu reklamu nam je potpuno odbojna (kao i njena potreba da uspoređuje okrutnost prema životinjama s ropstvom Afroamerikanaca).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jessica Simpson Jessica je napokon rodila (zar se nije činilo kao da je trudna cijelu vječnost?), ali prije toga je, očekivano, pozirala potpuno gola za naslovnicu jednog časopisa. Gola naslovnica ipak nije zasjenila silne kilograme koje je nakupila u trudnoći.

Miley Cyrus Kad je petnaestogodišnja Miley Cyrus pozirala za Vanity Fair noseći ruž za usne i još malo toga, dežurni dušobrižnici su brzo reagirali protiv tinejdžerice u toplesu, što je rezultiralo isprikom s Mileyne strane.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mariah CareyDemi Moore započela je trend nagog poziranja u trudnoći još davne 1991. godine, ali i 20 godina kasnije, to se još uvijek prakticira. No, ova fotka stvarno nije na razini. Mimi, obuci se.

Scarlett Johansson Scarlett ima jedno od najprivlačnijih tijela u Hollywoodu, ali na ovoj fotografiji je ispala katastrofalno. Ovakva poza definitivno ne laska njezinom privlačnom tijelu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jill Scott Ako niste skužili na prvu, ovo je potpuno gola i, čini se, iscrpljena Jill Scott iza grmlja. Zašto, poboga?

FON
Gledaj od 27.srpnja
VOYO logo