Play ponuda

ZNATE LI ČEMU SLUŽI OVAJ DETALJ NA JAKNI? / Cura (18) pokazala njegovu pravu svrhu, Twitter izgorio od komentara

Image
Foto: Getty

Neki su to odmah povezali s vojničkim jaknama koje su opremljene istim takvim gumbima i umetcima

9.11.2019.
19:36
Getty
Play ponuda

Ako nosite kapute, sigurno ste zamijetili one gumbe na ramenima, koji zapravo ničemu ne služe. OK, vjerojatno ste se zadovoljili naizgled logičnim objašnjenjem kako je to isključivo estetske prirode - ali nije! Jedna je žena otkrila pravu namjenu tih gumba i oduševila Twitter.

Francheska Horsburgh (18) napisala je kako nikad nije uviđala čemu služe "čudni gumbi na ramenima", a onda je shvatila da su oni tu kako biste ispod njih proveli remen od torbe da vam ona ne bi klizila s ramena. Njezina fotografija, koja prikazuje crvenu torbicu zataknutu ispod umetka na kaputu dosad je lajkana 78 tisuća puta.

Image
ČEMU SLUŽE DETALJI NA SVAKODNEVNIM STVARIMA? /

Uzimate ih zdravo za gotovo, a ne znate njihovu pozadinu

Image
ČEMU SLUŽE DETALJI NA SVAKODNEVNIM STVARIMA? /

Uzimate ih zdravo za gotovo, a ne znate njihovu pozadinu

To imaju i vojničke jakne

Tinejdžerica nije bila jedina šokirana ovim otkrićem. Naime, mnogi su komentirali kako su dosad "živjeli u neznanju". Neki su to odmah povezali s vojničkim jaknama koje su opremljene istim takvim gumbima i umetcima, ispod kojih vojnici zavlače ruksake, vrećice streljiva ili bajonete.

Oni malo manje informirani su bili u većini. "Sve ove godine uzalud prođoše", "Šokirana sam, ali sad sve ima smisla. Uvijek sam mislila da su ti gumbi samo za dekoraciju" i "Zašto nam to nikad nitko nije rekao?", samo su neki od komentara iznenađenih tviteraša.

Play ponuda
Play ponuda