zapisano u zvijezdama / Zimski solsticij: Kako će prvi dan zime utjecati na vaš horoskopski znak?

Image
Foto: Pixabay

Svemir itekako može utjecati na nas, pogotovo u dane kao što je zimski solsticij. Saznajte hoćete li i vi osjećati određene promjene

21.12.2021.
16:49
Pixabay
VOYO logo

Iako svi imamo osjećaj kao da zima već traje tjednima, službeno je započela danas. Zimski je solsticij, prvi dan zime i dan kada noć najdulje traje. 

Image
Foto: Thinkstock

(FOTO: Thinkstock) 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, osim što je današnji dan povezan s vremenom, ima utjecaja i na naše raspoloženje te ponašanje ovisno o horoskopskom znaku. U astrološkom smislu, ovo je doba godine vođeno Saturnom, planetom koji donosi značenje i strukturu našim životima. 

Svake su godine planeti drugačije poravnati, a ove se godine nalaze u položaju u kojem signaliziraju rađanje novih ideja, mišljenja i stajališta. Na svakoga će Saturn utjecati na određenoj razini, no neki će ipak jače osjećati njegove "vibre". 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tako će jarac, rak, djevica i ovan više osjetiti promjene. "Što ja, zapravo, želim? Koji su moji ciljevi? Što trebam učiniti da ih ostvarim?" neka su od pitanja koja ćete si vjerojatno postaviti. 

Dan nakon zimskog solsticija slijedi dan "hladnog mjeseca", dan kada je mjesec u prosincu pun, a na sve će gore navedene znakove utjecati na emocionalnoj razini. Stoga, nemojte se čuditi ako se na djevojku, muža ili najbolju prijateljicu naljutite zbog sitnica. Ipak, niste samo vi krivi, svemir je. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pročitajte još:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo