Play ponuda

DVA MILIJUNA PREGLEDA / Žena s tijelom supermodela obukla haljinu koja zaustavlja cirkulaciju: 'Ajme, izgledam kao da sam gola!'

Image

Haljina modne marke Fashion Nova iz asortimana Snatch dizajnirana je za žene s figurom pješčanog sata

14.1.2022.
7:10
Play ponuda

Žena koja nikada nije pronašla haljinu koja bi savršeno pristajala njezinoj figuri pješčanog sata ostala je zatečena kada je isprobala totalno pripijenu haljinu poznatog brenda u kojoj se osjećala "gotovo gola".

U videu koji je objavila na svom TikTok profilu, korisnica Cia najprije nosi normalnu haljinu koja joj pristaje oko bokova, ali visi oko struka, gdje očigledno ima centimetara viška materijala.

"Obožavam ovu haljinu, ona mi je najbolje pristajala od svih koje sam ikad pronašla, ali sasvim je jasno da mi ne stoji savršeno", objašnjava ona.

Više od dva milijuna pregleda

Svojim pratiteljima potom govori da će sljedeću isprobati usku zelenu haljinu modne marke Fashion Nova iz asortimana Snatch, koja je dizajnirana za žene s figurom pješčanog sata.

Kada se presvukla u tu haljinu, pokrila je lice rukama i uzviknula u nevjerici: "Pristaje mi… tako da sam gotovo gola." Cia se zatim odmaknula i pokazala haljinu pripijenu uz njezino tijelo, u kojoj joj se čak nazire i pupak ispod tkanine.

"Pa, pretpostavljam da tako treba stajati, možda ću je nositi s tajicama", kaže ona uz smijeh. Video je pogledan više od dva milijuna puta na Cijinoj TikTok stranici, a kasnije ga je podijelila i sama Fashion Nova.

Ljudi se dive njezinu tijelu

Jedan gledatelj je komentirao: "Ona ne zna koliko dobro izgleda." Drugi je objavio: "Izgleda sjajno! Došao sam s Instagrama da vidim konačne rezultate! Nisam razočaran."

"Vau, njezino tijelo!", napisao je treći impresionirani gledatelj. Netko drugi je komentirao: "Nisi gola, nego lijepa i, ups, možemo ti vidjeti sve kroz haljinu."

Cia je kasnije pokazala kako je riješila neugodnu situaciju s pupkom koji se nazire kroz tanki materijal - tako što je ispod haljine odjenula biciklističke kratke hlače.

Play ponuda
Play ponuda