OGLAS

U OVO ĆETE SE ZALJUBITI! / VIDEO Patrick ima milijunske lajkove zbog medvjeda koji se šeću njegovim trijemom: 'Mama, malo si se udebljala...'

Image
Foto: YouTube/Screenshot

Njihov je posjet kratak, medvjedi stignu,a Patrik im kaže: 'Dobro jutro'. Oni šeću po trijemu i dvorištu te radoznalo njuše sve oko sebe i ubrzo se vraćaju se u šumu. Zadnji su ga put posjetili prije tri tjedna uoči američkog blagdana Dana zahvalnosti

3.12.2023.
14:59
YouTube/Screenshot
VOYO logo

Mnogi bi od nas, kada bismo vidjeli medvjeda dok uživamo u svojoj jutarnjoj kavi na trijemu kuće, pobjegli glavom bez obzira i sakrili se iza zaključanih vrata te nadali da nas neće napast.

No, za Patricka Conleya medvjedi u njegovom dvorištu i ispred ulaznih vrata kuće postali su uobičajenost.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Patrick živi u šumovitom području okružen drvećem u Ashevilleu u Sjevernoj Karolini, američkoj saveznoj državi, a već sedmu godinu zaredom posjećuju ga mama Simone te Milo i Luca, crni medvjedi koje je Patrick prvi puta upoznao dok su još bili mladunci. Prvi put su se na Patrickovom trijemu pojavili u prosincu 2017. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kada sam ih vidio zamrznuo sam se misleći što rade ovdje i što će se dogoditi. Iznenadili su me, pogotovo jer je zima i mislio sam da hiberniraju", kazao je Patrick i dodao da su se ovakvi trenutci sve više ponavljali. Medvjedi mu vjerojatno vjeruju te se u njegovoj prisutnosti, a i na njegovom imanju osjećaju sigurno.

Budući da mu nitko nije vjerovao što se zaista događa odlučio ih je snimati. U kratkom roku, njegova je prva objava na YouTubeu prikupila više od milijun pregleda. Medvjedi su se savršeno udomaćili, a Patrick ih je nastavio snimati i njihove neobične posjete odlučio dijeliti na društvenim mrežama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njihov je posjet kratak. Medvjedi stignu. Patrik im kaže: "Dobro jutro", oni šeću po trijemu i dvorištu te radoznalo njuše sve oko sebe i ubrzo se vraćaju se u šumu. Zadnji su ga put posjetili prije tri tjedna uoči američkog blagdana Dana zahvalnosti. Njihovim su posjetom oduševljeni i Patrickovi pratitelji na društvenim mrežama koji su se svih ovih godina u virtualnom obliku upoznali s cijelim medvjeđim čoporom.

Image
Foto: YouTube/Screenshot
Image
Foto: YouTube/Screenshot

"Mama izgleda dobro, malo se udebljala od posljednjeg posjeta. Mladunci izgledaju spektakularno. Sjajno krzno. Punih trbuha. Mama je sjajna mama medvjedica", jedan je od komentara na mrežama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Budući da se medvjedi uglavnom boje ljudi ili ih napadaju, ova je situacija sasvim neobična, no, mogu se naviknuti na ljude tako da neće bježati, a Patrickov im je dom nekako postao najomiljenije mjesto.

"Svraćali bi otprilike jednom tjedno dok bi tražili žireve, bobičasto voće, kukce i s.", kazao je Patrick, ali i dodao kako redovno njuše oko roštilja ne bi li i tamo pronašli nešto za jelo. No, sam im ne nudi hranu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svake ih je godine sve više pa Patrick tako smatra da ga sveukupno posjećuje devet medvjeda. Toliko su mu često dolazili da im je dao i imena. Majka je Maïté, ima sina Maurice i kćer Simone, koja i sama već sada ima svoj mladunce.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Većina medvjeda ne posjećuje ga toliko često i u tolikom broju, no ipak najčešće ga posjećuje Simone koja se na Patrickovom trijemu zasigurno osjeća kao da je kod kuće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu
Dosje Jarak
Hell's kitchen
Obiteljske tajne
Prevarantice
default_cta
Poseta
Love Island: All stars
Bicemo prvaci sveta
San snova
Pakao pod morem
default_cta
U klinču
Tjelesna straža
Korgi
Megadance
Maša i medvjed
default_cta
Ljubavna zamka
John wick 2
VOYO logo