Play ponuda

Stigla velika ljetna sniženja i do 70%

shimmer fallback
28.6.2011.
14:38
Play ponuda

Iako smo prema dosadašnjim iskustvima iz prve ruke već naviknuli na to da cijene ljetnih kolekcija padaju tek na jesen kada je aktualna jesenska i zimska odjeća, čini se kako se konačno počinjemo približavati europskim načelima kupovine.

Dok nekoliko tisuća Hrvata uživa u moru, drugi uživaju u trošenju. Ranija sniženja do čak 70 posto dovoljan su razlog da provedete dan u kupnji po trgovinama i šoping centrima koji svoje kupce mame velikim i šarenim natpisima za rasprodaju.

Kraj lipnja nikako nije loš termin ka kupnju takve odjeće jer ćete svoju novu 'obleku' moći prošetati gradom gotovo instantno, već ovoga ljeta, dok je slučaj prethodnih godina bio taj da su ljetne kolekcije bile na sniženjima tek na jesen, pa smo morali čekati iduće ljeto da ih iznosamo, no do idućeg je ljeta većina stvari koje bismo pokupovali već izišla iz mode.

Čini se kako se konačno približavamo europskim standardima. Mašala!

Ipak, sniženja u većini trgovina do sredine srpnja neće prelaziti 50 posto, dok se vrhunac rasprodaje očekuje upravo tada, sredinom sedmog mjeseca, jer već početkom kolovoza u dućane stiže jesensko zimska kolekcija.

Za kraj, važno je napomenuti kako će se u srijedu, 29. lipnja, održati peti Shopping Night u sklopu kojeg u prodavaonicama odjećom i obućom od 20 do 24 sata možete kupovati artikle po uglavnom 40 posto sniženim cijenama.

Play ponuda
Play ponuda