VJEČNA MODNA PRAVILA DIZAJNERICE / Pratite sebe, a ne trend: Carolina Herrera vjeruje da žene starije od 40 s dugom kosom i koje nose traperice izgledaju smiješno

Image
Foto: Profimedia

Modna dizajnerica Carolina Herrera izazvala je žestoku raspravu u modnoj industriji svojom hrabrom tvrdnjom

22.7.2023.
9:28
Profimedia
Play logo

Modna dizajnerica Carolina Herrera potaknula je raspravu u modnom svijetu izjavom da se nošenje traperica nakon 30. godine i nošenje duge kose nakon 40. percipira kao “neotmjeno”. Herrerina je izjava potaknula strastvenu raspravu o odijevanju prikladnom za dob i izražavanju individualnog stila.

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Carolina Herrera odiše bezvremenskom elegancijom koja definira njezino modno carstvo više od 30 godina. Njezin inspirativan uspon u konkurentskom modnom svijetu započeo je kada je osnovala svoj istoimeni brend u New Yorku. Danas se Carolinina cijenjena modna kolekcija, uključujući liniju za mladenke, luksuzne mirise i izuzetne modne dodatke, može pronaći u brojnim trgovinama diljem svijeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
shimmer fallback
shimmer fallback

Dizajnerica dijeli svoje osobne preferencije, navodeći da ne želi nositi mini suknje ili bikinije jer smatra da su prikladniji za mlađe osobe. Također misli da nošenje traperica nakon 30. godine možda nije u skladu s njezinim stilom. Iako su njezine izjave izazvale različite reakcije među njezinim kolegicama, modni su odabiri krajnje subjektivni i trebali bi se temeljiti na individualnoj udobnosti.

Image
KRALJICA OBLINA /

Beyonce zaboravila grudnjak i pokazala raskošne grudi u prozirnoj zlatnoj haljini: 'Zumiram svaki detalj'

POGLEDAJTE VIDEO: Moda pogubna za okoliš

shimmer fallback
shimmer fallback

Carolina Herrera je izrazila uvjerenje da bi se žene starije od 40 godina trebale odlučiti za kratku kosu. Objasnila je: “Žena mora starjeti lijepo i ne pokušavati biti u godinama koje nema, inače će izgledati smiješno. Vidim mnoge žene na ulici koje odostraga izgledaju vrlo lijepo sa svojom dugom kosom i u svojim malim suknjama. Ali kad se okrenu - aargh, one su stare!"

Tekst se nastavlja ispod oglasa
shimmer fallback
shimmer fallback

Dok Carolina Herrera predlaže da se odlučite za kratku kosu u 40-ima, slavne osobe poput J. Lo, Beyoncé i Angeline Jolie nastavljaju nositi dugu kosu i izgledaju apsolutno zapanjujuće. U konačnici, ključno je osjećati se ugodno i samouvjereno u svom tijelu, prihvaćajući ljepotu koju vidite u ogledalu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
shimmer fallback
shimmer fallback
Play logo

Carolina naglašava važnost njegovanja osobnog stila kako stari, izjavljujući: “Ne vjerujem u trendove jer trendovi čine da izgleda kao da nosite uniformu. Izađe neki odjevni predmet — i odjednom svi izgledaju isto.”

Schitt's Creek
Superstar
Život na vagi
Love island UK
Elon Musk show
default_cta
Ljubav je na selu
Señorita 89
Ja sam Zlatan
Britain's Got Talent
Play logo