Pogodite što danas radi Antonia Dora Pleško

Dizajnerska dječja kolekcija Bambi by Zigman koju je predstavila promotorica Antonia Dora Pleško od prošlog tjedna može se pronaći u prodavaonicama.

31.8.2011.
18:14
VOYO logo

Željno iščekivana dječja pret-a-porter kolekcija Bambi by Zigman, od ovog tjedna je u prodavaonicama. Na Dove Fashion.hr-u održanom u ožujku premijerno je predstavljena Bambijeva kolekcija za jesen-zimu 2011./2012. godine koja je doživjela prave ovacije. Dječja dizajnerska linija za Bambi plod je suradnje svestranog riječkog dizajnera i domaće tvornice obuće i odjeće za djecu koja je nastala u sklopu projekta Fashion.hr Industrija.

Atraktivna dječja linija obilježena je print motivima i snažnim koloritom, a u stvaranje je utkana nevjerojatna količina energije mladog i iznimno talentiranog Zigmana i Bambi branda te kao takva nudi odlične odjevne komade po super cijenama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Bambi je ono što su željele sve moje dugogodišnje mušterije. Pa svaka mama želi dijete u Zigmanu! Eto, napokon sam krenuo i tim smjerom i iznimno sam sretan što će se u dućanima Bambi naći ta posebno dizajnirana linija dječje odjeće koja je rađena kako bi postala hit među klincima', izjavio je dizajner Juraj Zigman.

Dječji brand Bambi u sklopu nagrađivanog projekta Fashion.hr Industrija predstavio je i svoju promotoricu za dizajnerske kolekcije Bambi by Zigman i Ana Maria Ricov for Bambi. Za promotoricu je odabrana simpatična Antonia Dora Pleško, zvijezda Supertalent showa koja je za ovu priliku mikrofon zamijenila krpicama, a fotografije je snimio poznati modni fotograf Šime Eškinja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vesela Zigmanova pret-a porter kolekcija od 22. kolovoza nalazi se u prodaji u Bambi prodavaonicama, a sredinom rujna na policama će se naći i dizajnerska linija dječje obuće Ana Maria Ricov for Bambi. Odjeća će biti od broja 4 pa do broja 12 , a obuća od broja 31 do broja 38.

Dizajnersku kolekciju Bambi by Zigman potražite u Bambi prodavaonicama u Zagrebu (West Gate), Varaždinu, Osijeku (Portanova), Vinkovcima, Splitu, Šibeniku i Dubrovniku ili uskoro preko Bambi web shopa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201108300555006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FON
Gledaj od 27.srpnja
VOYO logo