Pet 'opasnih' stanja kada ne smijete ići u šoping ni u ludilu

shimmer fallback

O da, sigurno znate što je to šoping terapija, a kod samo nekih pripadnica nježnijeg spola ona zaista i 'liječi'. Ostalima donosi trenutačno i kratkotrajno olakšanje i debeli minus na računu.

14.7.2014.
15:36
Play logo

Teško je uvijek imati na umu da treba trošiti suvislo i kontrolirano, pa čak i kad se radi o šopingiranju čisto iz gušta. Dokazano, mudar kupac zna da ni u jednu kupovinu ne smije ići bez dobro razrađenog plana što mu zaista treba i što želi kupiti.

Kad je riječ o odjeći i obući ili torbicama, nemojte biti žrtva mode i trendova - slijepo kopiranje trendova je najčešće čisti promašaj. A kako spriječiti same sebe od peglanja kartica i pražnjenja računa? U nekim stanjima definitivno ne biste trebali kupovati, a mi otkrivamo pet 'najopasnijih'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dosada

Stanje u kojem se nađu i najveće partijanerice. Petak je navečer ili još gore subota, frendica nema na vidiku - ostaje vam bespuće interneta i online kupovina. Radije si natočite čašu vina, napunite kadu i meditirajte uz svijeće i dobru glazbu i uvijek se podsjetite da bi najbolje bilo da stvari opipate, pomirišite i isprobate uživo.

Depresija

Šef vam je uništio svaki atom snage, frendica vas je opet zeznula, frajeri su ionako svi isti... lista razloga za depresivno stanje je dugačka, a šoping bi to mogao izliječiti i svakako se zaslužujete malo nagraditi. Ni u snovima!

Daleko, daleko ste od kuće

Silom prilika završili ste u drugom gradu i ne znate što biste sa sobom. Nemate s kime ni popiti piće... U stanju tuge i samoće, dokazano je da žene kupovinom 'popunjavaju' praznine. Posjetite kino, kazalište, počastite se finom večerom i jednostavno uživajte sami sa sobom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Megalomanstvo - ponuda koja se ne odbija

Tri za cijenu jednog! Budite realni. Trebaju li vam zaista tri ista grudnjaka, pet haljinica istog kroja??? Čista navlakuša. Ponuda će uvijek biti, a najpametnije je kupovati kad vam zaista nešto treba. U slučaju čistog guštanja - kupujte što zaista trebate.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play logo

Priprema za vježbanje - jednog dana ću to nositi

Nema baš vašeg broja, ali nema veze, kad skinete tih sitnih pet kilograma, imat ćete nove traperice. Samo kod najjačih karaktera to zaista može biti super motivacija, ali kod većine je to besmisleni trošak i gomilanje stvari. Smršavite i onda se vratite po traperice!

Laži sa mnon
Superstar
Život na vagi
90 dana: Životi samaca
Darcey & Stacey
default_cta
Ljubav je na selu
Ekstremne sestre
Ljubav u divljini
Britain's Got Talent
Play logo