FOTO: / Lagane i lijepe proljetne suknje za 39, 59, 99... kuna

Konačno se proljeće sjetilo da je proljeće, pa ovih dana na oduševljenje mnogih kojima je ova zima ostavila gorak okus u ustima svjedočimo sve toplijim temperaturama.

10.4.2013.
13:04
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

A s toplijim temperaturama i učestalijoj pojavi sunca sukladno dolazi i oskudnija odjeća, pa napokon možemo posegnuti za komadima u kojima bismo se donedavno smrzavali. Jedan od omiljenih proljetnih komada su suknje u kojima možemo iskazivati svoj istančani modni ukus. Zavirite u našu galeriju i pogledajte što se sve nudi u nekim od najpopularnijih dućana!

Kako još nije posve toplo, možda su najprikladnije duže verzije suknji koje će vas istovremeno štititi od prohladnog zraka i pružiti vam užitak nošenja ovog omiljenog odjevnog predmeta.

Takve suknje možete pronaći u popularnim prodavaonicama odjeće: H&M nudi verziju od transparentnog šifona s naborima s prednje strane za cijenu od 199 kuna, u Bershki takvu dugu suknju u upečatljivo plavoj boji možete pronaći po istoj cijeni, dok vas nešto jeftinija varijanta čeka u trgovini Terranova gdje za 120 kuna možete dobiti verziju duge suknje koja je natrag normalne dužine, dok je naprijed vidljivo kraća te seže do koljena.

I dalje su jako popularne nešto poslovnije varijante suknji 'olovka' kroja. Iako se doimaju podosta striktnima, ove suknje možete iskombinirati s gotovo svim, a ako jednu takvu već nemate u ormaru možete je pronaći u H&M-u po cijeni od 149 kuna, crvena varijanta u Mangu će vas koštati 169 kuna, a ona veoma pripijena iz Zare koštat će vas 199 kuna.

Nadalje, jedan od velikih trendova i gore su spomenute suknje koje su sa stražnje strane dulje, a naprijed znatno kraće. Ako ste ljubiteljica ovog trenda ili ga jednostavno želite isprobati, lepršavu varijantu u krem boji breskve možete pronaći u H&M-u po cijeni od 99 kuna, ista takva traper varijanta u Bershki koštat će vas 199 kuna, a cijena nešto duže, rockerske verzije sa zanimljivim uzorkom u H&M-u je 149 kuna.

Ove sezone ekstravagantnost će se njegovati u obliku posebnih, zanimljivih i posebice etničkih printova i uzoraka, a taj se trend odrazio i na suknje. Ako u svoju garderobu odlučite unijeti dašak svježine kombinirane s aktualnim modnim trendom, ovakva je suknja za vas najbolji odabir. Možete ju pronaći u Mangu po cijeni od 169 kuna, Bershki za samo 59 te u H&m-u za pristupačnih 99 kuna.

Od dužeg, pa do najkraćeg, tako smo došli i do ultra kratkih minica koje se rezervirane samo za one najhrabrije. Dok pametnim kombiniranjem minica na svom izgledu možete 'postići čuda', s ovako kratkim komadom odjeće budite na dvostrukom oprezu jer nikako ne želite da vam se nešto 'omakne' pa da umjesto željenog izgledate pomalo jeftino. Ako ste iskusni u baratanju s minicama, svoje nove primjerke možete pronaći u Mangu za 169 kuna, u Bershki za deset kuna manje, a znatno jeftiniju varijantu u H&M-u za samo 39,90 kuna.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali