Play ponuda

ODABERITE PRAVU VELIČINU TRAPERICA BEZ PROBAVANJA: / Ovi ludi trikovi poštedjet će vas izlaganja virusu u kabinama

Image
Foto: TikTok

Hoće li vam odgovarati u struku i hoće li vam nogavice biti prave duljine - oboje možete testirati u trgovini bez ulaženja u kabinu

30.6.2020.
9:12
TikTok
Play ponuda

Nakon duge apstinencije od šopingiranja jedva ste dočekali da si kupite novi komad odjeće. Budući da je virus i dalje aktivan u svojemu punom sjaju, nije baš najpametnije gužvati se u tijesnim kabinama za presvlačenje, a traperice nipošto ne možete odabrati bez probe. Ili ipak...?

Kako izmjeriti veličinu u struku

Ova žena tvrdi da je pronašla genijalan način za testiranje hoće li vam traperice odgovarati ili ne, i to bez odlaska u kabinu. Billie Newland pokazala je na TikToku kako možete procijeniti pravu veličinu uz pomoć svoje - podlaktice.

"Uzmite traperice s vješalice i pokušajte ugurati podlakticu u otvor koji dolazi na struk. Ako ulazi savršeno bez praznoga prostora, to su traperice za vas. Ako još ima mjesta, treba vam manji broj, a ako vaša podlaktica ne stane u liniju struka, trebat će vam veće traperice.

Kako izmjeriti duljinu nogavica

U drugom je videu ova tiktokerica demonstrirala i metodu kojom ćete ocijeniti odgovara li vam duljina traperica. I ovdje će vam pomoći vlastite ruke, ali na drugačiji način. Uzmite u svaku ruku jedan kraj nogavice i razvucite traperice u razini prsa.

Ako su dulje od vašega raspona ruku, nogavice će vam biti predugačke. Isto vrijedi i obrnuto - ako su traperice kraće, bit će vam prekratke. Pogađate, vaše idealne traperice trebaju se savršeno poklapati s rasponom vaših ruku od ramena do vrhova prstiju.

Play ponuda
Play ponuda