Ni na jednoj drugoj ovo ne bi prošlo, ali stvarno

Glumica Julianne Moore (50) pojavila se na svečanosti The Big Lebowski Blu Ray u New Yorku, a svojim je outfitom privukla pažnju.

18.8.2011.
11:35
VOYO logo

Karizmatičnoj glumici Julianne Moore ova je godina odlično počela, dobila je nagradu za ženu godine Hasty Pudding, a da se dodjeljuje nagrada za stil, opet bi odnijela pobjedu!

Prilikom dolaska na svečanost The Big Lebowski Blu Ray, koja je održana u Hammerstein Ballroomu u New Yorku, odlučila se za crno-bijelu varijantu. Na sebi je imala crnu usku haljinu Jasona Wua, koja joj je sezala do koljena, s tričetvrt rukavima, a sve je začinila bež mašnicom od organdija oko vrata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izgledala je ženstveno, elegantno i chic, a uz čednu haljinu odlično je uklopila dijamantne naušnice, clutch torbicu i cipele Tabitha Simmons s leopardovim uzorkom.

Glumica nikad ne pretjeruje sa šminkom, pa je tako bilo i ovaj put. Pravilo 'manje je više' i u ovom slučaju definitivno prolazi. Čak se i frizura dobro uklopila. Možemo još samo dodati – originalno i što je najzanimljivije – na njoj to prolazi!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Možete li u ovakvom izdanju zamisliti naprimjer Dolores Lambašu ili možda Juliju Roberts? Teško...

Ovom prilikom ćemo spomenuti i da je Julianne Moore nedavno izjavila da na crvenom tepihu nema samopouzdanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Ne da nemam samopouzdanja, nego ne znam postoji li itko tko s tim nema problema. Nitko na crvenom tepihu ne gleda oko sebe misleći kako se oko njega nalazi puno samopouzdanih ljudi', objasnila je glumica.

Vezani članci:

arti-201106270734006 arti-201101280568006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
ksw 96
Gledaj uživo 20.7. od 20 sati
VOYO logo